• Duikschool en duikwinkel den Haag

Agenda voor Dive Professional duikopleidingen

Hier vind je onze Diveprofessional duikopleidingen die wij in 2019 gaan doen:

 • Woensdag 24 april van 12.30- 16:30 uur Specialty Instructor Program: Navigation - €129,00.                                                                                                          

Vandaag kan je mee doen aan je Specialty Instructor Navigation.In deze training behandelen we de complete Navigation specialty en gaan we het zwembad in om de specifieke navigatie skills welke verplicht zijn te oefenen. Om mee te kunnen doen aan deze specialty program moet je minimaal een actieve status hebben als divepro (Assistent instructeur) en de daarbij komende voorwaarden. Reserveer nu !

 • Zaterdag 25 mei van 9.30-17.00 uur en zondag 26 mei : Deep Diving specialty instructor - €225,00. De lunch op zaterdag en de entree voor de boot in Vinkeveen zijn bij de prijs inbegrepen.                                                      

Vandaag kan jij mee doen aan je Specialty Instructor Deep diving. In deze 2-daagse training behandelen we de complete Deep diving specialty en gaan we het zwembad in om de specifieke deep diving skills welke verplicht zijn te oefenen. Op zondag gaan we naar Vinkeveen om met echte cursisten alle instructor skills te oefenen en de duiken te maken.
Om mee te kunnen doen aan deze specialty program moet je minimaal een actieve status hebben als divepro (Assistent instructeur) en de daarbij komende voorwaarden.  Reserveer nu !

 

 • SSI AI / ITC / AIT in Spanje van 29 maart tot en met 7 april 2019

Zie jij je toekomst in de duikindustrie liggen en wil jij ook nog dit jaar SSI Open Water Instructor worden, dan hebben wij een onwijs gaaf aanbod voor je!

Samen met ons duikcentrum aan de Costa Tropical in Spanje gaan we een volledige Assistent Instructeur en Open Water instructeur opleiding verzorgen van 7-17 september 2019

Het programma ziet er als volgt uit:

29 maart - 1 april gebruiken we voor het Assistent Instructeurs programma. In dit programma leer je het lesgeven in het zwembad, het lesgeven in het theorielokaal en het assisteren in het buitenwater. daarnaast wordt de SSI leer filosofie behandeld samen met de SSI business filosofie en de SSI standards, Uiteraard gaan we uitgebreid het water in voor de zogenaamde skill practices en gaan we lessen draaien. Deze vijf dagen zijn behoorlijk intensief maar wel onwijs gaaf !
1 april - 5 april  gebruiken voor het gedeelte ITC waarbij het lesgeven in het buitenwater alsmede de didactische kant van het lesgeven centraal staan. Ook komt nu weer de business filosofie uitgebreid aan bod. De hoofdpunten van deze 3 ( ook weer zeer intendieve dagen ) zijn duiken, duiken en nog eens duiken waarbij ook de focus ligt op de stress en rescue duikopleiding welke jij ook mag verzorgen nadat je geslaagd bent. 
6 en 7 april staan in het teken van de SSI instructor evaluation waarbij een onafhankelijke certidier komt beoordelen of jij het fel begeerde SSI open water instructors brevet wel verdiend.
Na brevettering als Open Water instructor wordt je automatisch ook Stress en Rescue instructor, daarnaast kunnen we de applicaties Perfect Buoyancy Instructor en Nitrox Instructor tegen meerprijs ook meenemen.
Voorwaarden voor deelname :

Je bent een in actieve status zijnde SSI divemaster of PADI divemaster.
Voorafgaand aan de trip naar Spanje hebben wij een skill test gedaan alsmede een kennistest welke je beiden met goed gevolg hebt afgelegd. Dit doen we zodat we nog de mogelijkheid hebben je voor vertrek naar Spanje wat extra lessen te kunnen laten krijgen zodat een ieder op het juiste niveau in Spanje arriveert.
Je beschikt over een eigen compleet Total Diving Systeem bestaande uit : Pak, BCD, booties, vinnen, cap, handschoenen. duikbril, snorkel. ademautomaat, duikcomputer, lamp, SMB en mes. Voor lood en lucht zorgen wij.

 

Wij jij Assistent Instructor Trainer worden ?

Ook dat kan in deze setting, je draait de volledige opleiding als co-teacher mee, na afloop ontvang jij dan ook je AIT brevet. Voor deelname dien je de SSI training standards goed in te zien of eerst met ons te overleggen of je genoeg brevetten op je naam hebt om mee te mogen doen. De prijs van de AIT opleiding bedraagt € 500,0 excl. lesmaterialen.

Waar verblijven we in Spanje en hoe komen wij daar :

Je verblijf is gepland in hotel Best Alcazar in La herradura. Deze kun je zelf boeken via Booking.com. Uiteraard mag je ook zelf beslissen indien je besluit ergens anders te overnachten. Nerja is dan de meest gewilde optie. Je dient dan wel over een ( huur ) auto te beschikken.
De vlucht naar Malaga is eenvoudig te boeken via Transavia, Ryanair of Easyjet. Je bent dan verzekerd van de goedkoopste vlucht.
Uiteraard kunnen wij je assisteren in het maken van de juiste keuze.

En dan ook niet geheel onbelangrijk, de kosten :

Voor het complete traject AI, ITC en IE brengen wij € 2450,00 in rekening, dit is all inclusive als het dus gaat om de complete duikopleiding. Incl. voorbereidingsdag en eventuele extra les voor vertrek, incl. toegang boot in Spanje en incl. alle lesmatrerialen.
Het kan natuurlijk zijn dat je al Assistent Instructor bent, je kunt dan later instromen, namelijk op 10 september, jouw prijs is dan € 1850,00
Meerkosten Nitrox instructor en Perfect Buoyancy Instructor - € 200,00


Aanmelden kan via de mail met peter@duikschool-denhaag.nl of via de telefoon, bel dan tijdens onze openingstijden met 070-3227592 en vraag naar Peter Palsrok. Indien hij niet aanwezig is wordt je later persoonlijk door hem terug gebeld.

 • SSI diveprofessional vervolg opleidingen

Ben jij SSI Open Water Instructeur of SSI Assistent Instructeur en wil jij jou lesbevoegdheden verder uitbreiden neem dan deel aan een van de komende SSI Specialty semniars.
Deelnemers dienen zelf de SSI Instructeur kit te bestellen, SSI bied ook de mogelijkheid tot aankoop van een bundel (5 specialty in een keer). Deelnemers kunnen dit doen via hun eigen MySSI account. Indien dit niet lukt of jou specialty keuzes er niet bij staan neem dan contact op via de email of de telefoon op 070-322759. Prijs per seminar is €125,00 incl lunch. Excl. Instructor kit, duiken in NEMO33 / TODI / Boot of buitenwater.

 • Zaterdag 6 oktober van 9.30-17.00 uur : Specialty Instructor Navigation - € 125,00. De lunch is inbegrepen in de prijs

Vandaag kan ook jij SSI specialty instructor navigation worden. In deze 1-daagse seminar behandelen we de complete navigation specialty i.c.m. het lesgeven, de didactische wijze van lesgeven en gaan we het zwembad in om de specifieke navigation skills welke verplicht zijn te oefenen. Reserveer nu !

 • Zaterdag 20 oktober van 9.30-17.00 uur en zondag 21 oktober : Specialty Instructor Navigation - € 125,00. De lunch is inbegrepen in de prijs

Vandaag kan ook jij SSI specialty instructor navigation worden. In deze 2-daagse seminar behandelen we de complete Deep diving specialty i.c.m. ghet lesgeven, de didactische wijze van lesgeven en gaan we het zwembad in om de specifieke deep diving skills welke verplicht zijn te oefenen. Op zondag gaan we naar NEMO33 met echte cursisten om ook daar alle instructor skills te oefenen. Reserveer nu !

 • Zaterdag 3 november Science of Diving instructor seminar - € 125,00 pp incl. lunch.

Vandaag draaien we de complete Science of Diving met zowel cursisten als kandidaat instructors. Super leerzaam en aan het eind van de dag mag jij jezelf ook Science of Diving instructor noemen. De instap vereiesten zijn minimaal assistent instructor ( voormalig Divecon ) Reserveer nu !

 

Nieuws

 • Duikdeals tijdens de zomer van 2019

  De zomer van 2019 en dus het duikseizoen 2019 is van start gegaan, dat be...

  Lees meer
 • Perfect Buoyancy combi deal

  Wie wil er nu niet perfect uitgetrimd door het water zweven. Zeker als je...

  Lees meer
Meer nieuws
 • Snorkelen

  Snorkelen

  Wil jij ook leren snorkelen of wil je snorkelmaterialen zoals een duikbril, snorkel, vinnen of een snorkelset aanschaffen...

  Lees meer
 • Duikopleidingen

  Duikopleidingen

  Wil jij ook leren duiken en wil je zelf je lestijden en lestempo bepalen, kom dan naar de beste duikschool van Nederland...

  Lees meer
 • De duikwinkel

  De duikwinkel

  Ben je op zoek naar duikmaterialen en wil jij echt een advies wat telt en wil je ook nog eens een goede deal, kom dan naar...

  Lees meer

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.