• Leren duiken in den Haag

Duikagenda met duikopleidingen

Op deze pagina vindt je de actuele duikagenda van Dutch Scuba Divers. Wil je meedoen aan een van onderstaande duikopleidingen meld jezelf aan dan via ons bestelformulier, via de mail, of via de telefoon : 070-3227592

 

Ook dit “herfst”  seizoen zullen we weer indoor gaan duiken in zowel TODI als NEMO. Dit doen we dan met regelmaat i.c.m. een opleiding, echter ook als je enkel en alleen mee wilt om te gaan duiken en je dit graag in groepsverband wilt doen, dan kan dit natuurlijk ook. De diverse data zijn als volgt :

 

Het duiken in TODI beslaat 2 uur zuivere tijd in water en kleedkamers.

 

 • Duiken in TODI op zondag 27 oktober ( enkel entree ) - € 59,50
 • Duiken in NEMO33 op zondag 3 november ( enkel entree ) - € 59,50
 • Duiken in TODI op zondag 24 november ( enkel entree ) - € 59,50
 • Duiken in NEMO33 op zondag 8 december( enkel entree ) - € 59,50
 • Duiken in TODI op zondag 15 december ( enkel entree ) - € 59,50

 

Deze prijzen zijn alleen gebaseerd op entreeprijzen en de benodigde begeleiding ( ook ter plekke) Wij regelen vooraf alles voor jou. Mocht je materialen extra nodig hebben en deze willen huren bij TODI dan komt dit als extra op de prijs. RESERVEER NU !

 

 

Zaterdag 26 oktober – SSI Nitrox - € 99,00 ,  RESERVEER NU !

 

Leer de voordelen en nadelen van het duiken met verrijkte lucht middels onze SSI Nitrox cursus. Na een gedegen voorbereiding ( met de lesmaterialen welke je van ons ontvangt ) kom je op zaterdag 26 oktober naar ons duikcentrum om 12.00 uur. We behandelen dan klassikaal de theorie, leren analyseren en doen het theorie-examen waarna ook jij ( als je geslaagd bent tenminste ) met Nitrox mag duiken.

Prijs is incl. lesmaterialen en een digitaal brevet.

 

Vrijdag 1 november, zaterdag 2 november en zondag 3 november – SSI-diepduiken - € 199,00 ,  RESERVEER NU !

 

Leer omgaan met grotere dieptes en ga de stikstof narcose ervaren op 34 meter diepte in NEMO33 Na een gedegen voorbereiding met de SSI-lesmaterialen welke je direct na aanmelding van ons ontvangt gaan we eerst oefenen in het zwembad op vrijdagavond met de DECO-boei. Op zaterdag doen we de theorie vanaf 12 uur en aansluitend het theorie-examen. Op zondag 3 november volgen er dan een tweetal duiken in NEMO33. Vergeet je duikcomputer dus niet mee te nemen.

Prijs is incl. lesmaterialen en een digitaal brevet.

 

Zaterdag 9 november SSI Equipment Techniques - € 99,00 ,  RESERVEER NU !

 

Beschik je zelf al over waardevolle en dure duikmaterialen dan is het de kunst om deze en goed te onderhouden en in geval van problemen deze juist op te kunnen lossen. Dit leer je in deze specialty. Nadat je jezelf thuis hebt voorbereid met de digitale lesmaterialen kom je op zaterdag 9 november naar ons duikcentrum om 12.00 uur. De hele verdere zaterdag tot 1 uur zijn we bezig met sleutelen en knutselen. Neem je eigen duikmaterialen dus mee. Koffie, thee, en wat lekkers zijn inbegrepen in de prijs.

Prijs is incl. lesmaterialen en een digitaal brevet.

 

Zaterdag 23 november en zondag 24 november SSI navigation € 179,00 ,  RESERVEER NU !

 

Je herkent het wellicht wel, totaal niet weten waar je bent onderwater of niet in staat zijn de boot of de kant terug te vinden. Dan is de SSI specialty navigeren wellicht iets voor jou. Op zaterdag de 23e november doen we de theorie en gaan we oefenen met het kompas. Op zondag de 23e doen we duiken in TODI ( de entreeprijs is dus inbegrepen )

Prijs is incl. lesmaterialen en een digitaal brevet.

 

Woensdag 4 december, vrijdag 6 december, zaterdag 7 december en zondag 15 december – SSI stress & rescue - € 275,00 ,  RESERVEER NU !

Een betere duiker en een nog betere buddy worden is de basis van deze SSI specialty. De SSI divers stress en rescue cursus voorziet in het voorkomen en oplossen van alle soorten duikproblemen en -ongevallen. Gun jezelf ook een betere buddy te worden en schrijf jezelf nog vandaag in. Op de woensdag en de vrijdag gaan we trainen in het zwembad in de diverse reddings vaardigheden. Op zaterdag doen we de theorie vanaf 12.00 uur in ons duikcentrum met een aanvullend examen. Op zondag 15 december doen we de bijbehorende buitenduiken in TODI ( entree inbegrepen ) Op woensdag 11 december en vrijdag 13 december is er de mogelijkheid van extra zwembadles.

Prijs is incl. lesmaterialen en een digitaal brevet.

 

Zaterdag 28 december marine Life and Ecology - € 99,00 ,  RESERVEER NU !

Leer de diverse soorten onderwaterleven kennen en ga om met de zeeën en oceanen zoals het hoort. Een “must” do duikcursus, leuk en gezellig. Vanaf 12.00 deze zaterdag en uiteraard incl. Koffie, thee, wat lekkers en gezelligheid.

Prijs is incl. lesmaterialen en een digitaal brevet

Nieuws

 • Herfst kalender 2019, met allerlei gave duikactiviteiten

  Wil je meedoen aan een van onderstaande duikopleidingen meld jezelf aan d...

  Lees meer
 • Wij gaan verhuizen

    Op zaterdag 28 september hebben wij de openingsborrel van 17.00&nbs...

  Lees meer
Meer nieuws
 • Snorkelen

  Snorkelen

  Wil jij ook leren snorkelen of wil je snorkelmaterialen zoals een duikbril, snorkel, vinnen of een snorkelset aanschaffen...

  Lees meer
 • Duikopleidingen

  Duikopleidingen

  Wil jij ook leren duiken en wil je zelf je lestijden en lestempo bepalen, kom dan naar de beste duikschool van Nederland...

  Lees meer
 • De duikwinkel

  De duikwinkel

  Ben je op zoek naar duikmaterialen en wil jij echt een advies wat telt en wil je ook nog eens een goede deal, kom dan naar...

  Lees meer

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.