Snorkelen

In deze SSI Snorkel cursus maak je laagdrempeling kennis met de onderwaterwereld. Je leert onder andere het juiste adempatroon om te snorkelen, hoe je water uit je snorkel blaast, hoe je een hoekduik maakt en hoe je met vinnen efficient door het water beweegt. Dit alles natuurlijk onder professionele begeleiding van 1 van onze snorkelinstructeurs. Super leuk als opstapje naar een duikintroductie of gewoon als gezellig (familie)uitje!

Het programma bestaat uit een korte theorie introductie voorafgaand aan de zwembadles. Voorafgaand aan de les kun je jezelf al inlezen (als je wil) via de digitalen lesmaterialen in jouw SSI App. De instructeur legt je alles uit over de snorkelmaterialen die je gaat gebruiken, de oefeningen die je in de les gaat doen en stelt samen met jouw de opbouw van de les vast. We willen namelijk dat al onze deelnemers de best mogelijke ervaring hebben!

Meer informatie
  • 1 persoon
    34,50

Duiken

In het SSI Try Scuba programma, ook wel bekend als de duikintroductie in het zwembad, is voor de meesten van ons de eerste keer dat je onder water kunt ademen. Wij willen graag dat jouw eerste keer onder water een fantastische ervaring is. Je maakt kennis met de speciale uitrusting die wij gebruiken om te duiken, leert de basisvaardigheden, adempatronen en neem je samen met 1 van onze professionele instructeurs jouw eerste vinslagen.

Fun staat hoog in het vaandel tijdens deze duikintroductie, dus vergeet niet te lachen voor de gratis video die wij van jouw onderwateravontuur maken!

Het SSI Try Scuba programma is een magisch avontuur. Dit is onze populairste cursus en al vele duikers gingen jullie voor!

Meer informatie
  • 1 persoon
    64,50

Opfris cursus

Heb je al een tijd lang niet gedoken? Weet je niet meer alles van die prachtige cursus op Bonaire 5 jaar geleden? Of wil je een oude hobby opnieuw oppakken, maar voel je je niet helemaal zeker over je duikvaardigheid?

In de SSI Scuba Skills Update cursus zorgen wij dat jij in een mum van tijd weer over top duikskills beschikt en zorgeloos het water in kan.

Meer informatie
  • Per persoon
    89,50