• Duikschool en duikwinkel den Haag

Ga ervaren hoe leuk duiken is en doe een Discover Scuba Diving - € 112,50

Indien je een van onze duikopleidingen wilt volgen dien je eerst een medische verklaring te kunnen overleggen. Deze kun je hieronder downloaden. Mocht je bij een van de vragen het antwoord JA geven, zorg dan voor een doktersverklaring waarin aangegeven wordt dat je mag duiken.

 

 

Onderstaande duikopleiding kun je hier reserveren, ook kun je een timeframe opgeven waarin je de duikcursus wilt volgen. Zeker in de maanden juni, juli en augustus is dit sterk aan te raden. Reserveren kan door de reserverings button te gebruiken :

Discover Scuba Diving - € 112,50

 

Wil jij ook ervaren hoe ontzettend leuk duiken is in de Middelandse Zee, boek dan nu een Discover Scuba Diving, wat houdt deze kennismaking met het duiken in :

 • We gaan je eerst wat basis zaken uitleggen die betrekking hebben op het duiken zoals : het klaren, het duikmasker leegblazen, communicatie onderwater en het trimmen.
 • We gaan nu duikmaterialen aan passen. het is belangrijk dat de complete duikset jou wel goed past.
 • We gaan een eerste duik maken vanaf het strand. Direct op 5-6 meter diepte ga jij nu al zien hoe mooi het onderwaterleven bij ons aan de Costa del Sol is.
 • Na een tussenpauze van anderhalf uur maken we nog een duik.

Je gaat dus 2 duiken maken vanaf het strand met onze Discover Scuba Diving duikcursus. Alle benodigde duikmaterialen zijn inbegrepen in de cursusprijs, reserveer tijdig want vooral in juni, juli en augustus is het behoorlijk druk in ons duikcentrum.

Ons duikcentrum is gelegen aan de boulevard van Playa Burriana in Nerja. Wij zitten dus aan het strand met alle mogelijke voorzieningen zoals strandtent en ligbedden voor de deur.

Kom ook een Discover Scuba Diving doen bij ons en reserveer vandaag.


Nieuws

 • Einde seizoens duik weekenden

    Zaterdag 22 september en zondag 23 september Stress en Rescue icm Rea...

  Lees meer
 • TUSA ademautomatenset voor € 399,00

  Je eigen ademautomatenset, nu voor wel een heel aantrekkelijke prijs. Wat kri...

  Lees meer
Meer nieuws
 • Snorkelen

  Snorkelen

  Wil jij ook leren snorkelen of wil je snorkelmaterialen zoals een duikbril, snorkel, vinnen of een snorkelset aanschaffen...

  Lees meer
 • Duikopleidingen

  Duikopleidingen

  Wil jij ook leren duiken en wil je zelf je lestijden en lestempo bepalen, kom dan naar de beste duikschool van Nederland...

  Lees meer
 • De duikwinkel

  De duikwinkel

  Ben je op zoek naar duikmaterialen en wil jij echt een advies wat telt en wil je ook nog eens een goede deal, kom dan naar...

  Lees meer