• Duikschool en duikwinkel den Haag

Open water diving duikopleiding van PADI en SSI - € 479,00

Indien je een van onze duikopleidingen wilt volgen dien je eerst een medische verklaring te kunnen overleggen. Deze kun je hieronder downloaden. Mocht je bij een van de vragen het antwoord JA geven, zorg dan voor een doktersverklaring waarin aangegeven wordt dat je mag duiken.

 

 

Onderstaande duikopleiding kun je hier reserveren, ook kun je een timeframe opgeven waarin je de duikcursus wilt volgen. Zeker in de maanden juni, juli en augustus is dit sterk aan te raden. Reserveren kan door de reserverings button te gebruiken :

 

De open water diver duikcursus van PADI of SSI - € 450,00

Met deze duikopleiding leer je duiken en verdien je een duikbrevet waarmee je wereldwijd kunt duiken tot een een diepte van 18 meter.  Onze duikschool in Nerja verzorgt zowel duikopleidingen van PADI als SSI. Bij een PADI duikopleiding leer je de theorie middels een boek. Bij een SSI open water diver duikopleiding leer je de theorie middels een APP en dus digitaal hetgeen het leren bevordert. Voor de cursist is er geen effectief verschil is een PADI brevet of een SSI brevet. Voor beide duikopleidingen geldt ook dat deze elkaars brevetten accepteren en je dus de duikopleidingen van PADI en SSI kunt combineren.

De open water diver duikopleiding bestaat uit de volgende onderdelen :

 • Theorie lessen, je dient jezelf wel voorbereid te hebben middels jouw lesmaterialen welke je van ons ontvangt. Achter ieder hoofdstuk zijn er kennisvragen welke je dient te ebantwoorden om zodoende met voldoende kennis op de duikles te komen.
 • We gaan je de vardigheden leren welke bij de duikcursus open water diver horen. In totaal zijn er 22 vaardigheden welke we je gaan aanleren in confined water. dat wil zeggen op een maximale diepte van 5 meter zodat we op een veilige manier met je kunnen oefenen.
 • Nadat we alle vaardigheden geleerd hebben en je een theorie examen met goed gevolg hebt afgelegd, gaan we duiken in het open water. De duiken dienen allemaal dieper te zijn dan 5 meter en niet dieper dan 18 meter. Tijdens deze duiken gaan we kijken of je datgene wat je van ons geleerd hebt ook in de praktijk kunt toepassen. Tegelijkertijd kun je vast gaan genieten van het mooie onderwaterleven. In totaal dien je 4 duiken in het open water te maken voordat we je kunnen brevetteren.

 

Als je eenmaal gebrevetteerd bent kun je direct door naar al onze vervolg duikopleidingen zoals de PADI advanced of de losse SSI specialties zoals bijvorbeel de Perfect Buoyancy. Ook kun je direct een aantal extra duiken boeken vanaf de boot zodat je nog veel meer plezier haalt uit jouw duikopleiding.

 

Enkele regels en voorwaardes voor de open water diver duikopleiding :

 

 • Wegens Andalusische wetgeving dien je minimaal 15 jaar oud te zijn.
 • Je dient gezond te zijn om te gaan duiken, vul dus de medical statement in welke je bovenaan deze pagina ziet.
 • Tijdens de duikcursus mag je gebruik maken van onze duikmaterialen m.u.v. duikmasker en snorkel. Deze kun je eventueel in onze online duikshop aanschaffen of in ons duikcentrum in Nerja.
 • Als cursist van Nerja Diving ontvang jij 10 korting op de aankoop van alle duikmaterialen in onze duikwinkel in den Haag en in onze duikwinkel in Nerja.
 • We leren je duiken met een duikcomputer. Tijdens de duikcursus maak je dus gebruik van onze duikcomputers.

 


Nieuws

 • Einde seizoens duik weekenden

    Zaterdag 22 september en zondag 23 september Stress en Rescue icm Rea...

  Lees meer
 • TUSA ademautomatenset voor € 399,00

  Je eigen ademautomatenset, nu voor wel een heel aantrekkelijke prijs. Wat kri...

  Lees meer
Meer nieuws
 • Snorkelen

  Snorkelen

  Wil jij ook leren snorkelen of wil je snorkelmaterialen zoals een duikbril, snorkel, vinnen of een snorkelset aanschaffen...

  Lees meer
 • Duikopleidingen

  Duikopleidingen

  Wil jij ook leren duiken en wil je zelf je lestijden en lestempo bepalen, kom dan naar de beste duikschool van Nederland...

  Lees meer
 • De duikwinkel

  De duikwinkel

  Ben je op zoek naar duikmaterialen en wil jij echt een advies wat telt en wil je ook nog eens een goede deal, kom dan naar...

  Lees meer