Duikcentrum Spanje

Onze duikschool aan de Costa del Sol, Spanje

Vlak bij Malaga aan de Costa del Sol vind je het havenplaatsje Caleta de Velez vanwaar wij dagelijks uitvaren naar het national park "Cerro Gordo" Dit fantastisch mooie duikgebied ligt ingeklemd tussen de kliffen van Nerja / Maro en La herradura / Marina del Este.

Wij varen dagelijks uit voor duiken en snorkelen met onze beide boten :

  • De Dutch Scuba Divers I, een 11 meter lange en 4 meter brede "fibra" boot met toilet, keukentje en douche aan boord. Voorzien van 2 ultra moderne duikladders voor comfortabel terugkomen uit het water. Maximaal kunnen er in totaal 14 mensen mee op deze van 2 dieselmotoren van elk 200PK voorziene boot. Snel en comfortabel varen en genieten. We gebruiken deze boot altijd voor een duikdag van 2 duiken.
  • De Dutch Scuba Divers II, onze RIB van 8 meter met uniek flessenrek en comfortabele duikladder.  Deze supersnelle boot gebruiken we voor een enkele duik. Ook kunnen we aanleggen bij onze "grote" boot om zodoende wel 2 duiken te doen en gebruik te maken van de faciliteitenvan onze andere boot.

Een duikdag met Dutch Scuba Divers Spanje is een compleet verzorgde dag includief koffie, thee, water, lichte snacks en een lichte lunch. wat kunnen wij ook voor jou verzorgen :

  • Dagtrips duiken zowel voor de geoefende en gebrevetteerde duiker als voor een beginnen ( de eerste duikervaring, Try / Discover Scuba Diving )
  • Duikopleidingen van beginnen ( open water diver / scuba diver ) als professional ( duikinstructeur )
  • Snorkeltrips, een dagje uit snorkelen met de hele familie.

Kijk eens op onze website in Spanje >>>>>

 

Wat maakt duiken en snorkelen in Spanje nu zo leuk en gaaf ?

Crystal helder water met een waanzinnig goede temperatuur ( midzomer globaal 28 graden ) vrijwel altijd dolfijnen bij de boot op de heen- en terugtocht. van juni t/m augustus de Mola Mola ( maanissen ). enorm veel vis op de schitterend gekleurde riffen. Dieptes van 6 meter tot meer dan 40 meter diep, dus voor ieder wat wils.

Kortom duiken en snorkelen in Spanje doe je met Dutch Scuba Divers.

Onze duikschool, duikwinkel en duikcentrum bevindt zich in Caleta de Velez aan de Costa del Sol in Spanje. Ben jij op vakantie in Torremolinos, Fuengirola, Benalmadena. Marbella, Estepona, Mijas, Malaga. Nerja, Torre del Mar, Maro, La Herradura, Almuñecar, Marina del este, Torrox, Competa of Frigilliana dan ben je in de buurt van ons duikcentrum en kun jij ook dagelijks mee om te duiken, een duikopleiding of snorkelen.

 

TUSA Paragon M2001S kerstcadeau - € 159,00

Wellicht het allermooiste kado onder de kerstboom, TUSA duikmasker Paragon M20015S is wereldwijd erkend als het allerbeste en allermooiste duikmasker. Tusa paragon duikbril voor € 159,00 inclusief gratis verzending in mo...

SSI Advanced Open water duikopleiding

Doe de SSI Advanced Open Water Diver  in Spanje en heb de mogelijkheid in termijnen te betalen. Duiken is pas echt heel gaaf en comfortabel als je de theorie- en zwembadlessen op je gemak in Nederland doet ( bij Dutch Scuba ...

Mirjam de Jong

Een van de tofste uitjes die ik dit jaar heb mogen doen en om eerst te proefduiken in een zwembad is een geweldige ervaring!

Lees meer

Lucas Knijnenburg

Open water diver duikopleiding

Lees meer

Michel van der Voort

Een hele gave ervaring

Lees meer

Raymond Moll

Bedankt voor de goede duikopleiding!

Lees meer

Huub de Groot

Duikintroductie in the Globe

Lees meer

Lisa den Rooijen

Duikintroductie in the Globe

Lees meer

Burak Sen

Rescue Diver

Lees meer