• Leren duiken in den Haag

De SSI diepduiken, Deep Diving specialty voor € 259,00

Wil je dieper? Wil je verder onderwater? Wil jij je kennis en veiligheid vergroten onderwater? Dan is de cursus Deep duiken echt wat voor jou.
Tijdens deze cursus gaan wij je leren hoe jij voorbereider te water kunt gaan, daarnaast gaan we je kennis over o.a. zuurstofvergiftiging, stickstof narcose, je duik materialen en decompressie theorie uitbreiden.

Na het behalen van je Deep Dive brevet ben jij in staat jou duik samen met een buddy van gelijkwaardig niveau te duiken naar een diepte van 40meter!

De cursus ziet er als volgt uit:

 • Nadat je jezelf voorbereid hebt middels het lesmateriaal kom je bij ons voor een theoriesessie en een praktijkles in het zwembad.
 • In de theoriesessie laten we je kennis maken met het duikplannen en toetsen we je kennis van het diepduiken. Het plannen van jouw duik kun je jezelf het beste aanleren met je eigen duikcomputer.
 • In de zwembadles gaan we de trim oefenen ( i.v.m. je veiligheidsstop ) en leren we je hoe een SMB op te laten en deze op de juiste manier te gebruiken. Een SMB is een surface marker buoy.
 • In het buitenwater ga je 3 duiken maken die dieper zijn dan 18 meter, vaak gaan we naar NEMO33 in Brussel, waar het 34 meter diep is voor extra training.

De cursusprijs in all inclusive d.w.z. incl. lesmateriaal en een digital brevet (plastic brevet tegen € 12,90 meerprijs). Een eventueel toegang tot NEMO33 in Brussel is niet inbegrepen.

 

Direct online reserveren!

Nieuws

 • Herfst kalender 2019, met allerlei gave duikactiviteiten

  Wil je meedoen aan een van onderstaande duikopleidingen meld jezelf aan d...

  Lees meer
 • Wij gaan verhuizen

    Op zaterdag 28 september hebben wij de openingsborrel van 17.00&nbs...

  Lees meer
Meer nieuws
 • Snorkelen

  Snorkelen

  Wil jij ook leren snorkelen of wil je snorkelmaterialen zoals een duikbril, snorkel, vinnen of een snorkelset aanschaffen...

  Lees meer
 • Duikopleidingen

  Duikopleidingen

  Wil jij ook leren duiken en wil je zelf je lestijden en lestempo bepalen, kom dan naar de beste duikschool van Nederland...

  Lees meer
 • De duikwinkel

  De duikwinkel

  Ben je op zoek naar duikmaterialen en wil jij echt een advies wat telt en wil je ook nog eens een goede deal, kom dan naar...

  Lees meer

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.