Divemaster

Jouw eerste stap in de professionele duikwereld.

 

De SSI divemaster duikopleiding bestaat uit twee gedeeltes, te weten de Science of Diving en het gedeelte Diveguide. Na afronding van deze best wel intensieve duikopleiding mag jij als PADI pof SSI Divemaster :

  • Duiken verzorgen met gebrevetteerde duikers.
  • Assisteren bij de open water diver duikopleiding.
  • Assisteren bij de diverse specialty opleidingen.

Science of Diving : In deze theoretische cursus leer je alles over de fysieke en psychische aspecten van het duiken i.c.m. de natuurkundige wetten waar wiuj als duikers bloot aan staan zoals de wet van Henry, het principe van Archimedes, de wet van Dalton en Boyle alsmede Gay-Lussac. Klinkt saai maar is dat absoluut niet, als diveprofessional dien je immers te weten waar je over praat en "Kennis is Macht" Daarnaast bevat de duikcursus Science of Diving ook alle aspecten van de duikmaterialen en het onderwaterleven.

 

Je kunt de Science of Diving ook apart boeken als duikcursus. de prijs bedraagt € 325,00

 

Diveguide : In deze duikopleiding leer je de business filosofie van het duiken en ga je meer begrijpen hoe duikopleidingen werken en hoe de duikindustrie werkt. Je ghaat leren te gidsen ( de naam zegt het al ) Een ontzettend leerzame en intensieve duikopleiding waarbij wij ook gaan onderzoeken waar jouw grenzen liggen. Kortom een uitdagende duikopleiding.

 

Extra informatie: Minimale vereisten om aan de duikopleiding Divemaster te mogen beginnen :

  • Cursist dient minimaal 18 jaar oud te zijn en te beschikken over een goede gezondheid.
  • Cursist is in de voorgaande twaalf maanden medisch goedgekeurd voor de duiksport door een duik medisch arts
  • Cursist is gebrevetteerd als Advanced Open Water Diver of op een gelijkwaardig niveau en heeft de SSI Diver Stress & Rescue opleiding afgerond.
  • Cursist heeft minimaal 40 buitenduiken gelogd met een totale duiktijd van ten minste 25 uur.
  • Cursist heeft veel ervaring in de volgende specialty programma’s en kan dit aantonen aan de hand van het logboek: Navigation, Night/Limited Visibility, Deep Diving en Boat Diving.

 

Werkgarantie voor de SSI divemaster

De duikindustrie is dringend op zoek naar vers bloed. Wij hebben jou overal ter wereld nodig als SSI diveprofessional. Interesse kijk snel bij onze droombanen in het buitenland, wellicht zit er iets voor je bij. Als diveprofessional moet je niet alleen les kunnen geven op allerlei niveaus’s maar je moet ook de duikers op de juiste manier kunnen adviseren omtrent hun duikuitrusting. Of het nu gaat om een duikbvril, duikpak, ademautomaat of duikcomputer maakt niet uit. Immers jij bent de professional en jouw advies is goud waard !

 

 

Onze duikschool is gevestigd in Rijswijk, den Haag, Zuid Holland, Dagelijks verzorgen de diveprofessional duikcursus / duikopleiding divemaster van PADI en SSI. Wil jij de divemaster cursus volgen en wil jij zelf bepalen op welke dagen en tijden jij de lessen van de PADI of SSI Divemaster duikopleiding dan ook kunt volgen kom dan langs bij ons duikcentrum. Ben jij woonachtig of werkzaam in Delft, het Westland, Rotterdam, Schiedam, Zoetermeer, Alphen, Waddinxveen, Wassenaar, Scheveningen, Voorburg, Leidschendam, Voorschoten, Leiden, Leiderdorp, Hillegom, Lisse, Katwijk, Noordwijk, Valkenburg, Nieuw Vennep of waar dan ook in Nederland, volg jouw duikopleidingen dan bij onze duikschool. Parkeren voor de deur is mogelijke en nog gratis ook.

TUSA Paragon M2001S kerstcadeau - € 159,00

Wellicht het allermooiste kado onder de kerstboom, TUSA duikmasker Paragon M20015S is wereldwijd erkend als het allerbeste en allermooiste duikmasker. Tusa paragon duikbril voor € 159,00 inclusief gratis verzending in mo...

SSI Advanced Open water duikopleiding

Doe de SSI Advanced Open Water Diver  in Spanje en heb de mogelijkheid in termijnen te betalen. Duiken is pas echt heel gaaf en comfortabel als je de theorie- en zwembadlessen op je gemak in Nederland doet ( bij Dutch Scuba ...

Mirjam de Jong

Een van de tofste uitjes die ik dit jaar heb mogen doen en om eerst te proefduiken in een zwembad is een geweldige ervaring!

Lees meer

Lucas Knijnenburg

Open water diver duikopleiding

Lees meer

Michel van der Voort

Een hele gave ervaring

Lees meer

Raymond Moll

Bedankt voor de goede duikopleiding!

Lees meer

Huub de Groot

Duikintroductie in the Globe

Lees meer

Lisa den Rooijen

Duikintroductie in the Globe

Lees meer

Burak Sen

Rescue Diver

Lees meer