Duikintroductie - Try scuba - Discover Scuba Diving € 59,50

Ga je op vakantie en heb je daar de mogelijkheid om te gaan duiken, dan kun je bij ons eerst ervaren of duiken echt iets voor jou is.

 

Je krijgt nu de kans om onder professionele begeleiding en op een ontspannen en veilige manier kennis te maken met het duiken en de duiksport. Voordat je het zwembad ingaat, krijg je eerst een presentatie in het theorielokaal. Hier maak je kennis met de basistheorie van de duiksport en maken we je vertrouwd met de duikuitrusting. We blijven niet te lang boven water, want je wilt natuurlijk zo snel mogelijk gaan duiken. In het water gaan we stap voor stap een aantal oefeningen doen. Aan het eind van deze in totaal twee uur durende belevenis ben je in staat om geheel op eigen kracht in het zwembad ‘rond te duiken’. Vergeet niet te lachen, want je duikintroductie is natuurlijk niet compleet zonder persoonlijke onderwaterfilm.

 

Deze duikintroductie of Try Scuba in het zwembad verzorgen wij op woensdagen en vrijdagen van 19.00 – 21.15 uur alsmede zondagen van 13.00 - 16.00 uur. en kost € 59,50 per persoon. Reserveren kun je middels de button bovenaan deze pagina.

 

Je kunt ook nadat je in het zwembad de eerste duikervaring hebt mee gemaakt mee naar de Vinkeveense Plassen voor een “echte” duik.

We noemen dit dan de Try Scuba Diving. naast het bovenstaande ga je ook mee duiken op een zondag in de Vinkeveense Plassen. Onder begeleiding van een instructeur ga je tot maximaal 10 meter diepte het onderwaterleven in Nederland verkennen.

De prijs van deze Try Scuba Diving, dus zwembad en buitenwater bedraagt € 129,50 p.p.

 

Onze duikschool is gevestigd in Rijswijk, den Haag, Zuid Holland, Dagelijks verzorgen wij de duikintroductie van PADI en SSI. Wil jij de duikcursus try scuba, try scuba diving of discover scuba diving volgen en wil jij zelf bepalen op welke dagen en tijden jij de lessen van de duikintroductie kunt volgen kom dan langs bij ons duikcentrum. Ben jij woonachtig of werkzaam in Delft, het Westland, Rotterdam, Schiedam, Zoetermeer, Alphen, Waddinxveen, Wassenaar, Scheveningen, Voorburg, Leidschendam, Voorschoten, Leiden, Leiderdorp, Hillegom, Lisse, Katwijk, Noordwijk, Valkenburg, Nieuw Vennep of waar dan ook in Nederland, volg jouw duikopleidingen dan bij onze duikschool. Parkeren voor de deur is mogelijke en nog gratis ook.

TUSA Paragon M2001S kerstcadeau - € 159,00

Wellicht het allermooiste kado onder de kerstboom, TUSA duikmasker Paragon M20015S is wereldwijd erkend als het allerbeste en allermooiste duikmasker. Tusa paragon duikbril voor € 159,00 inclusief gratis verzending in mo...

SSI Advanced Open water duikopleiding

Doe de SSI Advanced Open Water Diver  in Spanje en heb de mogelijkheid in termijnen te betalen. Duiken is pas echt heel gaaf en comfortabel als je de theorie- en zwembadlessen op je gemak in Nederland doet ( bij Dutch Scuba ...

Mirjam de Jong

Een van de tofste uitjes die ik dit jaar heb mogen doen en om eerst te proefduiken in een zwembad is een geweldige ervaring!

Lees meer

Lucas Knijnenburg

Open water diver duikopleiding

Lees meer

Michel van der Voort

Een hele gave ervaring

Lees meer

Raymond Moll

Bedankt voor de goede duikopleiding!

Lees meer

Huub de Groot

Duikintroductie in the Globe

Lees meer

Lisa den Rooijen

Duikintroductie in the Globe

Lees meer

Burak Sen

Rescue Diver

Lees meer