Open water diver referral - € 309,00

Wil jij op vakantie om te gaan duiken, maar je hebt weinig tijd om in Nederland nog een duikopleiding te doen of het water is te koud om hier in Nederland te gaan duiken, dan is een referral voor jou de oplossing !

 

Je wilt leren duiken om tijdens jouw of jullie vakantie te gaan genieten van al het moois onderwater te zien is maar je hebt weinig tijd om tijdens de vakantie de hele duikopleiding te doen ( is normaal al gauw 4-5 volledige dagen ) dan kun je kiezen om de theorie en zwembad duikopleiding al in Nederland te doen ( zoals het jou goed uitkomt en in jouw tempo ) en tijdens je vakantie in het buitenland de verplichte 4 duiken te maken ter voltooing van jouw duikbrevet ( je wilde immers toch al gan duiken ) Dit noemen we de Open water Diver referral duikopleiding.

 

Waar bestaat de volledige PADI of SSI duikopleiding Open Water Diver uit:

  • Module 1 : De zwembad opleidingen: hierin ga je in een veilige omgeving alle duikvaardigheden leren welke je voor je brevet nodig hebt. We zullen je gaan uitdagen om al deze skills / vaardigheden zo mooi en goed mogelijk uit te voeren en dan met name in een neutraal uitgetrimde positie (neutraal zwevend). Gemiddeld genomen hebben we hier 5-7 zwembadsessies van 1,5 uur voor nodig. Indien dit niet lukt in dit tijdsbestek, krijg je uiteraard kosteloos extra les zo veel als werkelijk nodig is.
  • Module 2 : De theoriesessie: je hebt jezelf al thuis kunnen voorbereiden via de online training die je van ons gekregen hebt. Voor de zwembadles doen we theorie sessies die bestaan uit het evalueren van de kennis van jou als cursist en Indien nodig vullen wij dit aan zodat jij ook over voldoende kennis beschikt zodat jij ook weet waarom we bepaalde zwembad vaardigheden moeten leren. Aan het eind van de theoriesessies krijg je een examen dat bestaat uit 50 meerkeuze waarvan je minimaal 80% moet scoren.
  • Module 3 : Het buitenduiken: nadat je bovenstaande modules met goed gevolg hebt afgelegd, mag je in het buitenwater laten zien aan ons dat alles wat je geleerd hebt in theorie en zwembad, ook kunt toepassen in een echte duikomgeving. Wij verzorgen de buitenduiken die horen bij het Open Water Diver programma in Vinkeveen. De Vinkeveense Plassen staan bekend om hun goed zicht en veel onderwaterleven. Dat is wel zo leuk en prettig als we gaan duiken. Nadat je 4 verplichte duiken hebt gemaakt ontvang je van ons je Open Water Diver brevet, dat de rest van je leven en wereldwijd geldig is. Belangrijk om te weten, deze duiken zijn geen examen o.d. maar echte duiken. Immers jouw duikinstructeur wil enkel en alleen zien of je datgene wat je geleerd hebt in het zwembad ook kunt toepassen in en tijdens een echte duik.

 

Je kunt bij onze duikschool alle dagen van de week starten met jouw duikopleiding.

De zwembadlessen vinden plaats op woensdagen en vrijdagen van 19.00 - 21.15 uur alsmede zondagen van 13.00 - 16.00 uur. ( je mag zelf het tempo bepalen en welke dagen jouw voorkeur hebben )  Uiteraard is een "private scedule" ook mogelijk.

 

Bij een referral duikcursus doen je module 1 en 2 bij onze duikschool in Nederland en module 3 in het buitenland op jouw vakantielocatie. Uiteraard helpen wij jou daarbij, Reserveren doe je middels de button bovenaan deze pagina!

 

Bij deze duikopleiding is lesmateriaal, het gebruik van de duikmaterialen, administratiekosten en brevetkosten ( digitaal ) inbegrepen evenals kostenloze extra lessen indien noodzakelijk.

 

 

Onze duikschool is gevestigd in Rijswijk, den Haag, Zuid Holland, Dagelijks verzorgen wij de open water diver referral duikopleiding van PADI en SSI. Wil jij de duikcursus referral diver volgen en wil jij zelf bepalen op welke dagen en tijden jij de lessen van de Open water referral duikopleiding kunt volgen kom dan langs bij ons duikcentrum. Ben jij woonachtig of werkzaam in Delft, het Westland, Rotterdam, Schiedam, Zoetermeer, Alphen, Waddinxveen, Wassenaar, Scheveningen, Voorburg, Leidschendam, Voorschoten, Leiden, Leiderdorp, Hillegom, Lisse, Katwijk, Noordwijk, Valkenburg, Nieuw Vennep of waar dan ook in Nederland, volg jouw duikopleidingen dan bij onze duikschool. Parkeren voor de deur is mogelijke en nog gratis ook.

Tusa ademautomatenset RS1207 DIN

Duiken met je eigen ademautomatenset is niet alleen veel comfortabeler, maar ook nog eens veel hygiënischer.Daarom nu in de "Summerdeal" bij Dutch Scuba Divers.   TUSA RS1207 DIN compleet met octopus en man...

Volgelaats snorkelmaskers van Ocean Reef

Vanaf donderdag 13 februari 2020 beschikken wij over de grootste collectie volgelaats snorkelmaskers van OceanReef van heel Nederland. Snorkelen is zo veel leuker met de Oceanreef Aria volgelaats snorkelmasker, vanaf heden du...

Mirjam de Jong

Een van de tofste uitjes die ik dit jaar heb mogen doen en om eerst te proefduiken in een zwembad is een geweldige ervaring!

Lees meer

Lucas Knijnenburg

Open water diver duikopleiding

Lees meer

Michel van der Voort

Een hele gave ervaring

Lees meer

Raymond Moll

Bedankt voor de goede duikopleiding!

Lees meer

Huub de Groot

Duikintroductie in the Globe

Lees meer

Lisa den Rooijen

Duikintroductie in the Globe

Lees meer

Burak Sen

Rescue Diver

Lees meer