Open Water Diver compleet, leer duiken in Nederland € 550,00

Leer duiken en behaal ook jouw PADI of SSI duikbrevet bij onze duikschool.

De kogel is door de kerk, je hebt besloten je duikbrevet te gaan behalen en je wilt eigenlijk nu wel gaan starten, hoe gaat dit en wat moet je doen om een duikbrevet te verkrijgen.

PADI en SSI zijn twee verschillende opleidingsorganisaties welke beiden dezelfde NEN normering hebben. Een duikopleiding via PADI of SSI is dus en inwisselbaar en altijd hetzelfde. Klant is koning : Bij ons bepaal je zelf het lestempo en op welke dagen je de lessen wilt volgen in zwembad en theorielokaal.

Je kiest ervoor je complete Open Water Diver duikopleiding bij ons in Nederland te doen. Dit betekent wel dat wij moeten denken aan de watertemperatuur omdat duiken wel plezierig moet blijven.

Waar bestaat de PADI of SSI duikopleiding, het duikbrevet Open Water Diver uit:

  • Module 1 : De zwembad opleidingen: hierin leer je in een veilige omgeving alle duikvaardigheden die je voor je brevet nodig hebt. We zullen je gaan uitdagen om al deze skills / vaardigheden zo mooi en goed mogelijk uit te voeren en dan met name in een neutraal uitgetrimde positie (neutraal zwevend). Gemiddeld genomen hebben we hier 5-7 zwembadsessies van 1,5 uur voor nodig. Indien dit niet lukt in deze tijdspanne, krijg je uiteraard kosteloos extra les.
  • Module 2 : De theoriesessie: je hebt jezelf al thuis kunnen voorbereiden via de online training die je van ons gekregen hebt. Na de zwembadles doen we theorie sessies die bestaan uit het evalueren van de kennis van jou als cursist. Indien nodig vullen wij dit aan zodat jij ook over voldoende kennis beschikt. Aan het eind van de theoriesessies krijg je een examen dat bestaat uit 50 meerkeuze waarvan je minimaal 80% moet scoren.
  • Module 3 : Het buitenduiken: nadat je bovenstaande modules met goed gevolg hebt afgelegd, mag je in het buitenwater laten zien aan ons dat alles wat je geleerd hebt in theorie en zwembad, ook kunt toepassen in een echte duikomgeving. Wij verzorgen de buitenduiken die horen bij het Open Water Diver programma in Vinkeveen. De Vinkeveense Plassen staan bekend om hun goed zicht en veel onderwaterleven. Dat is wel zo leuk en prettig als we gaan duiken. Nadat je 4 verplichte duiken hebt gemaakt ontvang je van ons je Open Water Diver brevet, dat de rest van je leven en wereldwijd geldig is.

Inbegrepen in de prijs van de open water diver duikopleiding:

  • Lesmaterialen en een digitale brevetkaart (plastic brevetkaart tegen een meerprijs van € 12,90)
  • Zwembadlessen met de benodigde duikmaterialen
  • Theorielessen
  • Buitenduiken met alle benodigde duikmaterialen waaronder ook een duikcomputer

De zwembadlessen vinden plaats op woensdagen en vrijdagen van 19.00 - 21.15 uur waarbij je zlef kunt bepalen wanneer en in welk tempo je komt. Tevens hebben we diverze zondagen voor de duiktraining van 13.30 - 15.45 uur. De theorieles kun je doen voor aanvang van de zwembadles of je maakt indivduele afspraken met jouw instructeur. Kortom, qua tijden en planning is alles mogelijk.

De buiktenduiken vinden plaats op zaterdagen, zondagen of maandagen. Ook dit kun je met je instructeur bespreken. Uiteraard alles op basis van beschikbaarheid.

Reserveren doe je middels de button bovenaan deze pagina!

Bij deze duikopleiding is lesmateriaal, het gebruik van de duikmaterialen, administratiekosten en brevetkosten ( digitaal ) inbegrepen evenals kostenloze extra lessen indien noodzakelijk.

 

 

Onze duikschool is gevestigd in Rijswijk, den Haag, Zuid Holland, Dagelijks verzorgen wij de open water diver duikopleiding van PADI en SSI. Wil jij de duikcursus open water diver compleet in Nederland volgen en wil jij zelf bepalen op welke dagen en tijden jij de lessen van de Open water Diver duikopleiding kunt volgen kom dan langs bij ons duikcentrum. Ben jij woonachtig of werkzaam in Delft, het Westland, Rotterdam, Schiedam, Zoetermeer, Alphen, Waddinxveen, Wassenaar, Scheveningen, Voorburg, Leidschendam, Voorschoten, Leiden, Leiderdorp, Hillegom, Lisse, Katwijk, Noordwijk, Valkenburg, Nieuw Vennep of waar dan ook in Nederland, volg jouw duikopleidingen dan bij onze duikschool. Parkeren voor de deur is mogelijke en nog gratis ook.

TUSA Paragon M2001S kerstcadeau - € 159,00

Wellicht het allermooiste kado onder de kerstboom, TUSA duikmasker Paragon M20015S is wereldwijd erkend als het allerbeste en allermooiste duikmasker. Tusa paragon duikbril voor € 159,00 inclusief gratis verzending in mo...

SSI Advanced Open water duikopleiding

Doe de SSI Advanced Open Water Diver  in Spanje en heb de mogelijkheid in termijnen te betalen. Duiken is pas echt heel gaaf en comfortabel als je de theorie- en zwembadlessen op je gemak in Nederland doet ( bij Dutch Scuba ...

Mirjam de Jong

Een van de tofste uitjes die ik dit jaar heb mogen doen en om eerst te proefduiken in een zwembad is een geweldige ervaring!

Lees meer

Lucas Knijnenburg

Open water diver duikopleiding

Lees meer

Michel van der Voort

Een hele gave ervaring

Lees meer

Raymond Moll

Bedankt voor de goede duikopleiding!

Lees meer

Huub de Groot

Duikintroductie in the Globe

Lees meer

Lisa den Rooijen

Duikintroductie in the Globe

Lees meer

Burak Sen

Rescue Diver

Lees meer