Open water instructor

Word een Diveprofessional van SSI en verander de "rest" van je leven !

 

Met ons A.I.T.C, oftewel de Assistent Instructor Training Course en het vervolg de I.T.C. ( het open water instructor gedeelte ) wordt jij ook een SSI open water instructor oftewel een "duikinstructeur" Waar moet je aan denken qua duikopleiding / cursus als je duikinstructeur wilt worden :

  • Je hebt de duikopleidingen gevolgd tot en met het niveau van divemaster ( hetzij van SSI, hetzij van PADI )
  • Je hebt minimaal 80 duiken gelogd en na afronding van het A.I.T.C alsmede het I.T.C. heb je zelfs 100 duiken in je logboek staan.

 

Onze duikschool is gevestigd in Rijswijk, den Haag, Zuid Holland, Dagelijks verzorgen de SSI diveprofessional duikopleiding zInstructor Training Course ITC oftwel de duikcursus Open water Instructor. Wil jij deze diveprofessional open water instructor duikopleiding volgen en wil jij zelf bepalen op welke dagen en tijden jij de lessen van deze duikopleiding dan ook kunt volgen kom dan langs bij ons duikcentrum. Ben jij woonachtig of werkzaam in Delft, het Westland, Rotterdam, Schiedam, Zoetermeer, Alphen, Waddinxveen, Wassenaar, Scheveningen, Voorburg, Leidschendam, Voorschoten, Leiden, Leiderdorp, Hillegom, Lisse, Katwijk, Noordwijk, Valkenburg, Nieuw Vennep of waar dan ook in Nederland, volg jouw duikopleidingen dan bij onze duikschool. Parkeren voor de deur is mogelijke en nog gratis ook.

Tusa ademautomatenset RS1207 DIN

Duiken met je eigen ademautomatenset is niet alleen veel comfortabeler, maar ook nog eens veel hygiënischer.Daarom nu in de "Summerdeal" bij Dutch Scuba Divers.   TUSA RS1207 DIN compleet met octopus en man...

Volgelaats snorkelmaskers van Ocean Reef

Vanaf donderdag 13 februari 2020 beschikken wij over de grootste collectie volgelaats snorkelmaskers van OceanReef van heel Nederland. Snorkelen is zo veel leuker met de Oceanreef Aria volgelaats snorkelmasker, vanaf heden du...

Mirjam de Jong

Een van de tofste uitjes die ik dit jaar heb mogen doen en om eerst te proefduiken in een zwembad is een geweldige ervaring!

Lees meer

Lucas Knijnenburg

Open water diver duikopleiding

Lees meer

Michel van der Voort

Een hele gave ervaring

Lees meer

Raymond Moll

Bedankt voor de goede duikopleiding!

Lees meer

Huub de Groot

Duikintroductie in the Globe

Lees meer

Lisa den Rooijen

Duikintroductie in the Globe

Lees meer

Burak Sen

Rescue Diver

Lees meer