Scuba Refresh / Update - € 89,50

Je hebt al een PADI, NAUI, CMAS, NOB,IDD duikbrevet en al een tijdje niet gedoken, doe dan eerst een Scuba Skills update / Refresh course.

 

Tijdens deze opfris- , herhalingscursus worden alle vaardigheden die je ooit bij je duikcursus geleerd hebt, herhaald in ons zwembad. Uiteraard dien je jezelf thuis eerst voor te bereiden met de lesmaterialen welke je van ons ontvangt na je aanmelding. Je kunt dan weer doorlezen en zien hoe alles ook alweer zat. Voordat we in het zwembad aan de skills / oefeningen gaan beginnen, doen we de briefing met uitleg zodat het ook voor jou volstrekt duidelijk is wat we gaan doen en wat we van je verwachten.

Daarbij staat voorop dat je op vakantie weer veilig en comfortabel kan duiken. Deze update kost € 89,50 p.p.

  • op woensdagen en vrijdagen van 19.00 – 21.15 alsmede zondagen van 13.00 - 16.00 te boeken en te reserveren
  • digitale lesmaterialen, theoretische uitleg, zwembad vaardigheden en aftekenen van het logboek
  • inclusief gebruik van de duikmaterialen
  • totale tijdsduur ongeveer 2,5 uur

Neem je logboek en duikbrevet mee naar de update, we willen namelijk graag alles voor je “in orde maken”. Reserveren doe je middels de button bovenaan deze pagina.

 

 

Onze duikschool is gevestigd in Rijswijk, den Haag, Zuid Holland, Dagelijks verzorgen wij de scuba refresh / update van PADI en SSI. Wil jij de duikcursus re- activate / refresh / scuba skills update volgen en wil jij zelf bepalen op welke dagen en tijden jij de lessen van deze update duikopleiding kunt volgen kom dan langs bij ons duikcentrum. Ben jij woonachtig of werkzaam in Delft, het Westland, Rotterdam, Schiedam, Zoetermeer, Alphen, Waddinxveen, Wassenaar, Scheveningen, Voorburg, Leidschendam, Voorschoten, Leiden, Leiderdorp, Hillegom, Lisse, Katwijk, Noordwijk, Valkenburg, Nieuw Vennep of waar dan ook in Nederland, volg jouw duikopleidingen dan bij onze duikschool. Parkeren voor de deur is mogelijke en nog gratis ook.

TUSA Paragon M2001S kerstcadeau - € 159,00

Wellicht het allermooiste kado onder de kerstboom, TUSA duikmasker Paragon M20015S is wereldwijd erkend als het allerbeste en allermooiste duikmasker. Tusa paragon duikbril voor € 159,00 inclusief gratis verzending in mo...

SSI Advanced Open water duikopleiding

Doe de SSI Advanced Open Water Diver  in Spanje en heb de mogelijkheid in termijnen te betalen. Duiken is pas echt heel gaaf en comfortabel als je de theorie- en zwembadlessen op je gemak in Nederland doet ( bij Dutch Scuba ...

Mirjam de Jong

Een van de tofste uitjes die ik dit jaar heb mogen doen en om eerst te proefduiken in een zwembad is een geweldige ervaring!

Lees meer

Lucas Knijnenburg

Open water diver duikopleiding

Lees meer

Michel van der Voort

Een hele gave ervaring

Lees meer

Raymond Moll

Bedankt voor de goede duikopleiding!

Lees meer

Huub de Groot

Duikintroductie in the Globe

Lees meer

Lisa den Rooijen

Duikintroductie in the Globe

Lees meer

Burak Sen

Rescue Diver

Lees meer