SSI specialty's

Kies uit 1 van de onderstaande SSI specialty’s en wordt ook een betere duiker. Diverse SSI specialty duikopleidingen. Dagelijks starten met jouw duikcursus.

 

Ook voor de SSI specialty’s geldt dat je deze alle dagen van de week kunt starten ( middels de thuisstudie ) en dat je de bijbehorende lessen kunt volgen zoals het jou goed uitkomt. Je kunt dus zelf het tempo en de lesdagen bepalen van jouw duikopleiding.

  • Nitrox – € 149,00, leer veiliger te duiken door met een gasmengsel te gaan duiken waarin minder stukstof zit. Deze duikcursus is theoretisch. Na een voorbereiding welke jezelf thuis doet met de "online lesmaterialen" kom je naar ons duikcentrum zodat we je kunnen toetsen en aanvullen op je kennis. We gaan analyseren en we leren op de juiste wijze om te gaan met Nitrox. Na afronding van het examen ( met uiteraard minimaal 80& score ) ontvang je het Nitrox duikbrevet.

 

  • Perfect Buoyancy – € 159,00, leer perfect te trimmen en zweven onderwater. Het aller moeilijkste voor de beginnende duiker. Je ontvangt de SSI lesmaterialen zodat je goed voorbereid op jouw eerste duikles komt. Na een gedegen briefing en uitleg gaan we naar het zwembad om te trainen. Je doet minimaal 3 zwembadtrainingen en een afsluitend examen waarna je jouw brevet Perfect Buoyancy ontvangt.

 

  • Diepduiken – € 259,00, ga dieper en verder met de SSI diepduik opleiding. Dieper duiken is echt iets wat je moet liggen en wat je ejzelf ook goed moet aanleren in samenwerking met de duikinstructeur. Je ontvangt de SSI digitale lesmaterialen ter voorbereiding. Je krijgt 2 theorielessen met een afsluitend examen, 2 zwembad sessies en 3 buitenduiken. Twee van deze "buitenduiken" doen we in NEMO33 te Brussel, de andere duik gebruiken we om het opschieten van de SMB i.c.m. een horizontaal uitgevoerde veiligheidsstop te oefenen. Na afronding ontvang je het digitale duikbrevet Diepduiken.

 

  • Navigeren – € 149,00, leer ook je kompas onderwater te gebruiken zodat ook jij bij de boot terug kunt komen. Jouw voorbereiding vindt plaats middels jouw digitale lesmaterialen. Op de duikschool in het theorielokaal oefenen we met het kompas en wordt jouw kennis getoetst en waar nodig aangepast. We gaan twee buitenduiken maken en in die duiken gaan we het kompas uitgebreid gebruiken. Uiteraard dien je na afloop van de theorieles een examen te doen waarin je 80% moet scoren. Na afronding ontvang je het digitale brevet Navigation.

 

  • Wrakduiken – € 175,00, historische wrakken bezoeken is voor veel duikers een ultieme droom, ook voor jou ? Nadat je jezelf thuis hebt voorbereid met de digitale lesmaterialen gaan we in ons theorielokaal uitgebreid in op het wrkaduiken, het hoe en waarom en welke extra duikmaterialen je nodog hebt. Uiteraard gaan we de kennis in de praktijk brengen d.m.v. het doen van een tweetal wrakduiken. Na afronding van de theorie dien je het examen te maken met een score van minimaal 80%. Na de twee wrakduiken ontvang je het digitale duikbrevet Wrakduiken.

 

  • Bootduiken – € 149,00, duiken vanaf de boot is zo veel leuker dan duiken vanaf de kant. Vrijwel overal ter wereld ga je duiken vanaf een boot, het is wel zo leuk dat jij dan ook goed beslagen ten ijs komt. In deze specialty nemen we je mee voor twee bootduiken op de Vinkeveense Plassen of in Zeeland op het Grevelingen meer. Op de boot behandelen we de theorie en gaan we daadwerkelijk bootduiken. Thuis heb je zelf de voorbereiding al gedaan met de lesmaterialen van SSI. Na afronding van deze dag en het examen waarbij je een score hebt gehad van 80% of hoger ontvang je het digitale brevet Bootduiken.

 

  • Stress en Rescue – € 359,00, de specialty die volgens ons iedere duiker echt moet hebben, niet enkel voor zijn eigen veiligheid maar ook die van zijn buddy. Tijdens deze unieke duikcursus laten we je zien wat stress is en wat dit kan betekenen voor de duiker. je gaat leren stress te herkennen er mee om te gaan en nog belangrijker het op te lossen. Dit doen we middels een 2-3 theoriesessie maar wel pas nadat jij jezelf hebt voorbereid met de digitale lesmaterialen. Uiteraard gaan we ook over op de reddingsvaardigheden i.c.m. de eerste hulp ( dit is een aparte duikopleiding namelijk React Right ) De cursus Stress & Rescue bestaat uit : 3 theorielessen, 2 zwembadlessen en 3 buitenduiken. Kortom een interessante en intensieve duikopleiding. Op het schriftelijke examen dien je minimaal 80% te scoren en bij de diverse scenario's in zowel zwembad als buitenwater moet de instructeur het idee hebben dat jij niet alleen de stof in theorie beheerst maar ook in de praktijk. Na afronding ontvang je het digitale duikbrevet Stress & Rescue diver.

 

We hebben enkele SSI advanced Diver pakketten samengesteld zodat je met voordeel een pakket van 4 specialty's kunt afnemen.

 

  • Advanced diver 1 - € 550,00 bestaande uit ; Nitrox, Perfect Buoyancy, Navigation en Bootduiken.
  • Advanced diver 2 - € 650,00 bestaande uit : Navigation, Diepduiken, Perfect Buoyancy en Bootduiken.
  • Advanced diver 3 - € 750,00 bestaande uit : Stress en Rescue, Diepduiken, Navigation en Bootduiken.

 

Je kunt alle combinaties maken v.w.b. 4 specialty’s om tot SSI advanced duiker te komen, wij zorgen altijd voor de juiste prijs.

 

Naast bovenstaande specialty's hebben wij uiteraard nog meer keuze zoals de diverse Ecology specialty's, de theroretische specialty Science of Diving ( welke je nodig hebt om Divemaster te worden ) en de specialty's Droogpakduiken, wave, Tides and Currents. Vraag onze instructeurs voor meer info.

 

Onze duikschool is gevestigd in Rijswijk, den Haag, Zuid Holland, Dagelijks verzorgen wij de diverse SSI specialty's zoals nitrox, diepduiken, navigeren, stress en rescue, droogpakduiken, bootduiken, perfect buoyancy en de diverse overige theorie specialty's van SSI zoals science of diving en de marine ecology. Wil jij een SSI specialty volgen ( ongeacht welke }  en wil jij zelf bepalen op welke dagen en tijden jij de lessen van dde SSI specialty kunt volgen kom dan langs bij ons duikcentrum. Ben jij woonachtig of werkzaam in Delft, het Westland, Rotterdam, Schiedam, Zoetermeer, Alphen, Waddinxveen, Wassenaar, Scheveningen, Voorburg, Leidschendam, Voorschoten, Leiden, Leiderdorp, Hillegom, Lisse, Katwijk, Noordwijk, Valkenburg, Nieuw Vennep of waar dan ook in Nederland, volg jouw duikopleidingen dan bij onze duikschool. Parkeren voor de deur is mogelijke en nog gratis ook.

TUSA Paragon M2001S kerstcadeau - € 159,00

Wellicht het allermooiste kado onder de kerstboom, TUSA duikmasker Paragon M20015S is wereldwijd erkend als het allerbeste en allermooiste duikmasker. Tusa paragon duikbril voor € 159,00 inclusief gratis verzending in mo...

SSI Advanced Open water duikopleiding

Doe de SSI Advanced Open Water Diver  in Spanje en heb de mogelijkheid in termijnen te betalen. Duiken is pas echt heel gaaf en comfortabel als je de theorie- en zwembadlessen op je gemak in Nederland doet ( bij Dutch Scuba ...

Mirjam de Jong

Een van de tofste uitjes die ik dit jaar heb mogen doen en om eerst te proefduiken in een zwembad is een geweldige ervaring!

Lees meer

Lucas Knijnenburg

Open water diver duikopleiding

Lees meer

Michel van der Voort

Een hele gave ervaring

Lees meer

Raymond Moll

Bedankt voor de goede duikopleiding!

Lees meer

Huub de Groot

Duikintroductie in the Globe

Lees meer

Lisa den Rooijen

Duikintroductie in the Globe

Lees meer

Burak Sen

Rescue Diver

Lees meer