• Leren duiken in den Haag

Snorkelsets voor volwassenen en kinderen. Snorkelset van Mares, Tusa en Seacsub

Snorkelmateriaal is er in allerlei vormen en maten. Een snorkelset bestaat in eerste instantie uit een snorkel en een duikbril. Voor het recreatief snorkelen, in een zwembad of dichtbij de kust en in rustig water, is dit voldoende. Voor het serieuzere werk is het echter aan te raden om vinnen (in de volksmond ook wel flippers genoemd) te kopen en er eventueel een wetsuit aan toe te voegen. Een snorkelset moet wel goed passen en moet aan jouw eisen voldoen. Een snorkelset kun je dan ook het beste aanschaffen nadat je deze gepast en gevoeld hebt.

 • Tusa en Mares snorkelsets voor kinderen zijn er vanaf € 39,00 en bestaan uit een siliconen masker en een bijpassende snorkel met waterloosventiel.
 • Snorkelsets voor de volwassenen hebben we vanaf € 59,00, deze snorkelsets bestaan uit een duikbril met crystal siliconen skirt en een bijpassende snorkel met waterloosventiel.
 • Uiteraard kan een snorkelset ook gecombineerd worden middels een losse duikbril en een losse snorkel. Iedere combinatie is dan mogelijk.

Het juiste advies voor de aanschaf van een volledige snorkelset vindt je hier, je kunt ook ons aanbod snorkelsets zien in onze online duikwinkel, klik hiervoor op de button hieronder.

 

Nieuws

 • Herfst kalender 2019, met allerlei gave duikactiviteiten

  Wil je meedoen aan een van onderstaande duikopleidingen meld jezelf aan d...

  Lees meer
 • Wij gaan verhuizen

    Op zaterdag 28 september hebben wij de openingsborrel van 17.00&nbs...

  Lees meer
Meer nieuws
 • Snorkelen

  Snorkelen

  Wil jij ook leren snorkelen of wil je snorkelmaterialen zoals een duikbril, snorkel, vinnen of een snorkelset aanschaffen...

  Lees meer
 • Duikopleidingen

  Duikopleidingen

  Wil jij ook leren duiken en wil je zelf je lestijden en lestempo bepalen, kom dan naar de beste duikschool van Nederland...

  Lees meer
 • De duikwinkel

  De duikwinkel

  Ben je op zoek naar duikmaterialen en wil jij echt een advies wat telt en wil je ook nog eens een goede deal, kom dan naar...

  Lees meer

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.