• duikschool-den-haag-leren-duiken

Duikintroductie - Try scuba - Discover Scuba Diving in Den Haag € 37,50

Al onze cursisten van welke duikopleiding dan ook ontvangen 10% kassakorting op alle aankopen welke in het duikcentrum gedaan worden (niet geldig op aanbiedingsprijzen).

Je kunt jouw duikintroductie dagelijks reserveren op jouw dag en tijdstip naar keuze (onder voorbehoud van plek in de agenda natuurlijk)!

 

 

Wil je ervaren hoe het is om onder water te ademen en gewichtloos rond te zweven? Je krijgt nu de kans om onder professionele begeleiding en op een ontspannen en veilige manier kennis te maken met de duiksport. Voordat je het zwembad ingaat, krijg je eerst een presentatie in het theorielokaal. Hier maak je kennis met de basistheorie van de duiksport en maken we je vertrouwd met de duikuitrusting. We blijven niet te lang boven water, want je wilt natuurlijk zo snel mogelijk gaan duiken. In het water gaan we stap voor stap een aantal oefeningen doen. Aan het eind van deze anderhalf uur durende belevenis ben je in staat om geheel op eigen kracht in het zwembad ‘rond te duiken’. Vergeet niet te lachen, want je duikintroductie is natuurlijk niet compleet zonder persoonlijke onderwaterfilm.

Wat mag je verwachten van ons bij jouw duikintroductie, die je 6 dagen per week kunt doen bij ons.

 • Van dinsdag t/m zondag te boeken en vanaf 12 jaar oud.
 • Ontvangst met koffie, thee of fris.
 • Een gedegen briefing alsmede uitleg van het duiken.
 • Een vol uur onderwater met een volledige SCUBA uitrusting.
 • Na afloop ontvang je een film van jouw duikavontuur.

De Try Scuba / duikintroductie / Discover Scuba Diving is een ontzettend leuke manier om kennis te maken met het duiken en te ervaren hoe leuk duiken is.

 

Bekijk de introductie video

 

Direct online reserveren!

Wat mag je verwachten van ons bij jouw duikintroductie

Alle dagen van de week te boeken en vanaf 12 jaar oud.

Ontvangst met koffie, thee of fris.

Een gedegen briefing alsmede uitleg van het duiken.

Een vol uur onderwater met een volledige SCUBA uitrusting.

Na afloop ontvang je een film van jouw duikavontuur.

De try scuba / duikintroductie / discover scuba diving is een ontzettend leuke manier om kennis te maken met het duiken en te ervaren hoe leuk duiken is.

Uiteraard werken wij voor alle inwoners uit Nederland, maar specifiek voor inwoners uit den Haag, Zuid Holland, Rotterdam, Leiden, Alphen aan de Rijn, het Westland, Vlaardingen, Schiedam, Hoek van Holland, Naaldwijk, de Lier, Portugaal, Rhoon, Zoetermeer, Bleiswijk, berkel Rodenrijs, Delft, Rijswijk, Leidschendam, Voorburg, Voorschoten, Wassenaar, Scheveningen, Leiderdorp, Katwijk, Valkenburg, Hillegom, Lisse, Noordwijk, Voorhout, Sassenheim, Waddinxveen, Roelofarendsveen, Nieuw Vennep, Zoeterwoude, Gouda, Alphen aan de Rijn, Bodegraven, Reeuwijk, Moordrecht, Pijnacker, het groene hart, Leimuiden, Kaag en Braasem, Utrecht, Haarlem, Amsterdam, Noord Holland, Brabant, Flevoland en Zeeland.

Nieuws

 • Duikdeals tijdens de zomer van 2019

  De zomer van 2019 en dus het duikseizoen 2019 is van start gegaan, dat be...

  Lees meer
 • Perfect Buoyancy combi deal

  Wie wil er nu niet perfect uitgetrimd door het water zweven. Zeker als je...

  Lees meer
Meer nieuws
 • Snorkelen

  Snorkelen

  Wil jij ook leren snorkelen of wil je snorkelmaterialen zoals een duikbril, snorkel, vinnen of een snorkelset aanschaffen...

  Lees meer
 • Duikopleidingen

  Duikopleidingen

  Wil jij ook leren duiken en wil je zelf je lestijden en lestempo bepalen, kom dan naar de beste duikschool van Nederland...

  Lees meer
 • De duikwinkel

  De duikwinkel

  Ben je op zoek naar duikmaterialen en wil jij echt een advies wat telt en wil je ook nog eens een goede deal, kom dan naar...

  Lees meer

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.