• leer-duiken-bij-dutch-scuba-divers

Leren duiken en leer duiken bij de grootste en beste duikschool van Nederland.

Al onze cursisten van welke duikopleiding dan ook ontvangen 10% kassakorting op alle aankopen welke in het duikcentrum gedaan worden. ( niet geldig op aanbiedingsprijzen )

Let op : Voor alle duikopleidingen mag je zelf je lestijden bepalen.

 

 

Je wilt leren duiken, om je duikbrevet te kunnen behalen zul je :

 • Moeten beschikken over de kennis van het duiken, dit leer je jezelf thuis aan middels de online studie en de instructeur verfijnt deze reeds opgedane kennis tijdens de lesuren van je duikopleiding. Je kennis wordt getoetst middels een schriftelijk meerkeuze examen waarbij je 80% dient te scoren.
 • De vaardigheden beheersen welke bij de duikopleiding horen. In het geval van de Open water diver duikopleiding zijn dit de volgende vaardigheden : het aansluiten van de duikset, het te water gaan, ademautomaat klaren, ademautomaat terugvinden, masker klaren, gecontroleerd afdalen, gecontroleerd opstijgen, lucht delen, luchtdelende opstijging, noodopstijgingen en een aantal safetyskills. Dit leren wij je aan in ons eigen inpandige zwembad waarbij wij niet kijken naar het aantal lesuren, maar naar de vorderingen van jou, de cursist. Reken op globaal 6 zwembaduren.
 • Het doen van de 4 duiken in zogenaamd open water. Tijdens deze duiken wordt je geëvalueerd door de duikinstructeur op basis van hetgeen je hoort te weten en te kunnen. Deze duiken moeten dieper zijn dan 7.5 meter en langer duren dan 25 minuten per duik. Bij voorkeur gaan wij met onze nieuwe duikers, duiken in de Vinkeveense Plassen, daar heb je vrijwel altijd goed zicht en heb je zeer grote kans op het zien van grote snoeken en baarzen.
 • Medisch gezond moeten zijn om aan een duikopleiding te mogen beginnen, lees daarom dit document goed door.

Je kunt er voor kiezen om alleen de eerste 2 modules hier in Nederland te doen, dit noemen we dan de referral methode. De 3e module, het buitenwater kun je dan op je vakantie locatie doen. Uiteraard kunnen wij dit voor je regelen.

Je kunt dus bij ons op de volgende manieren leren duiken :

 • De referral methode, je bepaalt dan zelf het tempo, de lesdagen en de lesuren.
 • De weekend referral methode je reserveert een compleet weekend om zodoende in die 2 dagen alle kennis en vaardigheden van het duiken onder de knie te krijgen.
 • De complete open water diver methode, waarbij je zelf de zwembad- en theorielessen bepaalt en in de periode mei- oktober met ons mee gaat het buitenwater in.

 

Direct online reserveren!

 

Wij verzorgen duikopleidingen van SSI. Samen met PADI verzorgt SSI voor 90% alle duikopleidingen ter wereld. Jouw SSI duikbrevet geeft je dus toegang tot alle duikscholen en duikcentra wereldwijd. Ook al staat het PADI bord op de duikschool, PADI en SSI respecteren en erkennen elkaars duikopleidingen.

Uiteraard verzorgen wij duikopleidingen voor iedereen in Nederland en specifiek voor inwoners uit den Haag, Zuid Holland, Rotterdam, Leiden, Alphen aan de Rijn, het Westland, Vlaardingen, Schiedam, Hoek van Holland, Naaldwijk, de Lier, Portugaal, Rhoon, Zoetermeer, Bleiswijk, berkel Rodenrijs, Delft, Rijswijk, Leidschendam, Voorburg, Voorschoten, Wassenaar, Scheveningen, Leiderdorp, Katwijk, Valkenburg, Hillegom, Lisse, Noordwijk, Voorhout, Sassenheim, Waddinxveen, Roelofarendsveen, Nieuw Vennep, Zoeterwoude, Gouda, Alphen aan de Rijn, Bodegraven, Reeuwijk, Moordrecht, Pijnacker, het groene hart, Leimuiden, Kaag en Braasem, Utrecht, Haarlem, Amsterdam, Noord Holland, Brabant, Flevoland en Zeeland.

 

Nieuws

 • Leer duiken via de plus methode

  Wil jij leren duiken en wil je dit doen op een manier die en anders en beter ...

  Lees meer
 • Specialty's , opleidingen en funduiken in 2019

  De duikplanning voor 2019. Ook nu hebben we een aantal planningen gemaakt ...

  Lees meer
Meer nieuws
 • Snorkelen

  Snorkelen

  Wil jij ook leren snorkelen of wil je snorkelmaterialen zoals een duikbril, snorkel, vinnen of een snorkelset aanschaffen...

  Lees meer
 • Duikopleidingen

  Duikopleidingen

  Wil jij ook leren duiken en wil je zelf je lestijden en lestempo bepalen, kom dan naar de beste duikschool van Nederland...

  Lees meer
 • De duikwinkel

  De duikwinkel

  Ben je op zoek naar duikmaterialen en wil jij echt een advies wat telt en wil je ook nog eens een goede deal, kom dan naar...

  Lees meer

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.