• open-water-diver-referral-duikopleiding-in-een-weekend

Open water diver referral, leer duiken in een weekend € 279,-

Al onze cursisten van welke duikopleiding dan ook ontvangen 10% kassakorting op alle aankopen welke in het duikcentrum gedaan worden. ( niet geldig op aanbiedingsprijzen )

Wij verzorgen ieder weekend van het jaar onze weekend referral duikopleidingen.

Je hebt weinig tijd, maar Je wilt toch leren duiken, dan kun je ervoor kiezen een zogenaamde weekend referral te doen. Je doet dan module 1 en 2 bij ons in het duiksportcentrum. Module 3 doe je in het buitenland op je vakantielocatie. In samenspraak met ons bepalen we dan de duikschool van jouw keuze.

 • Module 1 :  Je zult oeten beschikken over de kennis van het duiken, dit leer je jezelf thuis aan middels de online studie en de instructeur verfijnt deze reeds opgedane kennis tijdens de lesuren van je duikopleiding. Je kennis wordt getoetst middels een schriftelijk meerkeuze examen waarbij je 80% dient te scoren.
 • Module 2 : De vaardigheden zul je moeten beheersen welke bij de duikopleiding horen. In het geval van de Open water diver duikopleiding zijn dit de volgende vaardigheden : het aansluiten van de duikset, het te water gaan, ademautomaat klaren, ademautomaat terugvinden, masker klaren, gecontroleerd afdalen, gecontroleerd opstijgen, lucht delen, luchtdelende opstijging, noodopstijgingen en een aantal safetyskills. Dit leren wij je aan in ons eigen inpandige zwembad waarbij wij niet kijken naar het aantal lesuren, maar naar de vorderingen van jou, de cursist. Reken op globaal 6 zwembaduren.
 • Module 3 : Je zult 4 duiken in het open water ( buitenwater ) moeten doen. Tijdens deze duiken wordt je geëvalueerd door de duikinstructeur op basis van hetgeen je hoort te weten en te kunnen. Deze duiken moeten dieper zijn dan 7.5 meter en langer duren dan 25 minuten per duik. Bij voorkeur gaan wij met onze nieuwe duikers, duiken in de Vinkeveense Plassen, daar heb je vrijwel altijd goed zicht en heb je zeer grote kans op het zien van grote snoeken en baarzen.

Bij een referral doe je Module 1 en Module 2 bij ons op het duikcentrum. Module 3 doe je op je vakantielocatie. De duikschool in het buitenland kies je samen met ons. Jouw uiteindelijke duikbrevet wordt dan ook daar uitgegeven.

Dit is de best denkbare manier om goed, veilig en eenvoudig te leren duiken als je over weinig tijd beschikt of enkel en alleen maar in weekenden de duiklessen kunt volgen, de routing van deze duikopleiding is als volgt :

Meld jezelf aan via onze duikwinkel of via de button op deze pagina en geef direct aan welke weekend je voorkeur heeft. Kijk in onze agenda voor de beschikbaarheid van het weekend.

 •  Je ontvangt van ons de online lesmaterialen zodat je kunt beginnen met jouw duikopleiding, Je dient hiervoor wel de DiveSSI APP te downloaden.
 • Op de zaterdag van je keuze ben je om 09.15 uur in ons duikcentrum alwaar we eerst beginnen met de administratie.
 • Deze hele zaterdag heb je les en ga je 3x ons zwembad in om daar alle vaardigheden van het duiken te oefenen. Tussen de zwembadlessen door krijg je theorieles en is er tijd voor eten en drinken.
 • Op zondag ben je om 11.00 uur in ons duikcentrum en hebben we 2 watersessie en een afsluitend theorie examen.
 • Als alles met goed gevolg doorlopen is, ontvang je het referral certificaat. Mocht nog niet alles naar wens zijn, maken we een vervolgafspraak met je.

In het buitenland ( op vakantie ) meld je jezelf aan met het referral brevet en kun je gelijk mee om de 4 verplichte buitenduiken te maken. Na deze 4 duiken ontvang je dan het open water brevet met welk je wereldwijd mag duiken.

 

Direct online reserveren!

 


Nieuws

 • Einde seizoens duik weekenden

    Zaterdag 22 september en zondag 23 september Stress en Rescue icm Rea...

  Lees meer
 • TUSA ademautomatenset voor € 399,00

  Je eigen ademautomatenset, nu voor wel een heel aantrekkelijke prijs. Wat kri...

  Lees meer
Meer nieuws
 • Snorkelen

  Snorkelen

  Wil jij ook leren snorkelen of wil je snorkelmaterialen zoals een duikbril, snorkel, vinnen of een snorkelset aanschaffen...

  Lees meer
 • Duikopleidingen

  Duikopleidingen

  Wil jij ook leren duiken en wil je zelf je lestijden en lestempo bepalen, kom dan naar de beste duikschool van Nederland...

  Lees meer
 • De duikwinkel

  De duikwinkel

  Ben je op zoek naar duikmaterialen en wil jij echt een advies wat telt en wil je ook nog eens een goede deal, kom dan naar...

  Lees meer