Bereikbaarheid tbv parkeren bij the Globe

Schaf je voor meer dan € 100,00 aan bij ons duikcentrum dan vergoeding wij jouw parkeerkosten ( alleen voor aankopen en niet voor training )

Ons duiksportcentrum is ondanks alle verbouwingen nog steeds goed bereikbaar. Met het openbaar vervoer is dat vrij eenvoudig, maar met de auto ook.

Komende vanaf de Rijswijkseweg kunt U de hoofdingang voorbij rijden en de bordern volgen van Parkeerterrein the Globe. Eenmaal daar aangekomen dient U de wegwijzering ( de voetjes op het trottoir geven de wandelroute aa ) te volgen. U dient ten allen tijden over te steken en het trottoit te gebruiken waat zowel T Mobile als de achteringang ( Johan Westermanplein ) van het Hollands Spoor te gebruiken. vervolgens steek je weer terug over naar de ingang van the Globe.

Parkeren in de Q park aan de Rijswijkse weg kan ook, de wandelroute is dan iets simpeler. Hieronder ziet U een kaartje van zowel parkeerterrein als wandelroute. Klik op het plaatje voor de vergroting.

TUSA Paragon M2001S kerstcadeau - € 159,00

Wellicht het allermooiste kado onder de kerstboom, TUSA duikmasker Paragon M20015S is wereldwijd erkend als het allerbeste en allermooiste duikmasker. Tusa paragon duikbril voor € 159,00 inclusief gratis verzending in mo...

SSI Advanced Open water duikopleiding

Doe de SSI Advanced Open Water Diver  in Spanje en heb de mogelijkheid in termijnen te betalen. Duiken is pas echt heel gaaf en comfortabel als je de theorie- en zwembadlessen op je gemak in Nederland doet ( bij Dutch Scuba ...

Mirjam de Jong

Een van de tofste uitjes die ik dit jaar heb mogen doen en om eerst te proefduiken in een zwembad is een geweldige ervaring!

Lees meer

Lucas Knijnenburg

Open water diver duikopleiding

Lees meer

Michel van der Voort

Een hele gave ervaring

Lees meer

Raymond Moll

Bedankt voor de goede duikopleiding!

Lees meer

Huub de Groot

Duikintroductie in the Globe

Lees meer

Lisa den Rooijen

Duikintroductie in the Globe

Lees meer

Burak Sen

Rescue Diver

Lees meer