• Leren duiken in den Haag

Bereikbaarheid tbv parkeren bij the Globe

Schaf je voor meer dan € 100,00 aan bij ons duikcentrum dan vergoeding wij jouw parkeerkosten ( alleen voor aankopen en niet voor training )

Ons duiksportcentrum is ondanks alle verbouwingen nog steeds goed bereikbaar. Met het openbaar vervoer is dat vrij eenvoudig, maar met de auto ook.

Komende vanaf de Rijswijkseweg kunt U de hoofdingang voorbij rijden en de bordern volgen van Parkeerterrein the Globe. Eenmaal daar aangekomen dient U de wegwijzering ( de voetjes op het trottoir geven de wandelroute aa ) te volgen. U dient ten allen tijden over te steken en het trottoit te gebruiken waat zowel T Mobile als de achteringang ( Johan Westermanplein ) van het Hollands Spoor te gebruiken. vervolgens steek je weer terug over naar de ingang van the Globe.

Parkeren in de Q park aan de Rijswijkse weg kan ook, de wandelroute is dan iets simpeler. Hieronder ziet U een kaartje van zowel parkeerterrein als wandelroute. Klik op het plaatje voor de vergroting.

Nieuws

 • Herfst kalender 2019, met allerlei gave duikactiviteiten

  Wil je meedoen aan een van onderstaande duikopleidingen meld jezelf aan d...

  Lees meer
 • Wij gaan verhuizen

    Op zaterdag 28 september hebben wij de openingsborrel van 17.00&nbs...

  Lees meer
Meer nieuws
 • Snorkelen

  Snorkelen

  Wil jij ook leren snorkelen of wil je snorkelmaterialen zoals een duikbril, snorkel, vinnen of een snorkelset aanschaffen...

  Lees meer
 • Duikopleidingen

  Duikopleidingen

  Wil jij ook leren duiken en wil je zelf je lestijden en lestempo bepalen, kom dan naar de beste duikschool van Nederland...

  Lees meer
 • De duikwinkel

  De duikwinkel

  Ben je op zoek naar duikmaterialen en wil jij echt een advies wat telt en wil je ook nog eens een goede deal, kom dan naar...

  Lees meer

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.