• Leren duiken in den Haag

Bereikbaarheid tbv parkeren bij the Globe

Schaf je voor meer dan € 100,00 aan bij ons duikcentrum dan vergoeding wij jouw parkeerkosten ( alleen voor aankopen en niet voor training )

Ons duiksportcentrum is ondanks alle verbouwingen nog steeds goed bereikbaar. Met het openbaar vervoer is dat vrij eenvoudig, maar met de auto ook.

Komende vanaf de Rijswijkseweg kunt U de hoofdingang voorbij rijden en de bordern volgen van Parkeerterrein the Globe. Eenmaal daar aangekomen dient U de wegwijzering ( de voetjes op het trottoir geven de wandelroute aa ) te volgen. U dient ten allen tijden over te steken en het trottoit te gebruiken waat zowel T Mobile als de achteringang ( Johan Westermanplein ) van het Hollands Spoor te gebruiken. vervolgens steek je weer terug over naar de ingang van the Globe.

Parkeren in de Q park aan de Rijswijkse weg kan ook, de wandelroute is dan iets simpeler. Hieronder ziet U een kaartje van zowel parkeerterrein als wandelroute. Klik op het plaatje voor de vergroting.

Nieuws

 • Corona nieuws van Dutch Scuba Divers

  Wij doen er alles aan om zowel jouw als onze veiligheid te garanderen en even...

  Lees meer
 • Laagste prijs garantie duikmaterialen

  Zware tijden vragen om "lastige" maatregelen. wij hebben ervoor gek...

  Lees meer
Meer nieuws
 • Snorkelen

  Snorkelen

  Snorkelmaterialen van Mares, Tusa en Seacsub, snorkelcursussen

  Snorkelen
 • Duikwinkel

  Duikwinkel

  Alles op voorraad voor duiken en snorkelen, Mares, Tusa en Seacsub

  Duikwinkel
 • Leer duiken

  Leer duiken

  Leer duiken bij de grootste, beste en meest flexibele duikschool van Nederland

  Duikschool

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.