• bootduiken-in-vinkeveen

Bootduiken in Vinkeveen in 2019 - € 59,50 p.p.

Ook dit jaar gaan we weer bootduiken op de Vinkeveense Plassen, hiervoor hebbenw e diverse data geselecteerd. Boek dus nog vandaag de door jou gewenste data om er zeker van te zijn dat ook jij mee kunt duiken. Wat kun je verwachten van een duikdag in Vinkeveen met onze boot.

 • Je betaald een bedrag van € 59,50 p.p. voor een complete duikdag met naar keuze maximaal 3 duiken.
 • Op deze duikdag is inbegrepen : cilinders, vullingen, begeleiding, koffie, thee en een lunch ( eventuele andere versnaperingen zijn los verkrijgbaar en dienen ter plaatse afgerekend te worden )
 • Het huren van de duikmaterialen welke je eventueel nodig hebt dienen apart afgerekend te worden.

Je kunt ook de SSI specialty Boatdiving volgen tegen een meerprijs van € 89,00, je ontvangt dan lesmaterialen, theorieles en na het met het succes afgerond te hebben van he examen een digitaal brevet. Onwijs gaaf om nog een extra brevet te verdienen.

 

Ons schip heeft een zeer ruim en verwarmd ( indien nodig ) omkeedruimte waar we ook theorieles kunnen geven en kunnen eten.  Aan boord beschikken we uiteraard ook over een toilet. Op het duikdek is plaats voor maximaal 12 duikers ( meer nemen we dus ook niet mee ) iederen duiker heeft zijn/haar eigen plaats op het duikdek. Aan boord zijn alle veiligheids isseus zoals : zuurstof, een EHBO kit, een kraan met brancard en verder alles wat duiken veilig en comfortabel maakt.

De duiken welke we gaan doen zijn zeer divers. We besluiten pas op de duikdag zelf waar we exact gaan duiken. Dit gebeurt uiteraard in overleg metr jullie. We hebben dan voornamelijk over de diepte en de wens van onze duikers. Wat kun je verwachten van een duik in de Vinkeveense Plassen :

 • We kunnen dieptes doen tot 40 meter, let wel op dit kan koud zijn, zorg er dus voor als je dit wilt doen dat je de juiste duikuitrusting hebt.
 • We kunnen gaan wrakduiken op diverse wrakken welke vanaf de kant niet te beduiken zijn.
 • Bij alle duiken zul je verrast worden door het zicht, Vinkeveen kan zeker met een goed zonnetje erbij zeer helder zijn.
 • Tijdens de duiken zul je zien : baarzen, zoetwaterkreeft, snoeken, karper en de diverse andere minder grote zoetwater vissen.

Kortom, boek nog vandaag jouw duikdag op de Vinkeveense Plassen voor € 59,50 p.p.

Zondag 12 mei : Bootduiken Vinkeveense Plassen - € 59,50 p.p.

Zondag 26 mei : Bootduiken Vinkeveense Plassen - € 59,50 p.p.

Donderdag 30 mei , Hemelvaartsdag : Bootduiken Vinkeveense Plassen - € 59,50 p.p.

Maandag 18 juni, tweede Pinksterdag : Bootduiken Vinkeveense Plassen - € 59,50 p.p.

Zondag 23 juni: Bootduiken Vinkeveense Plassen - € 59,50 p.p.

Zondag 21 juli : Bootduiken Vinkeveense Plassen - € 59,50 p.p.

Zondag 4 augustus : Bootduiken Vinkeveense Plassen - € 59,50 p.p.

Zondag 18 augustus : Bootduiken Vinkeveense Plassen - € 59,50 p.p.

Zondag 1 september : Bootduiken Vinkeveense Plassen - € 59,50 p.p.

Nieuws

 • Duikdeals tijdens de zomer van 2019

  De zomer van 2019 en dus het duikseizoen 2019 is van start gegaan, dat be...

  Lees meer
 • Perfect Buoyancy combi deal

  Wie wil er nu niet perfect uitgetrimd door het water zweven. Zeker als je...

  Lees meer
Meer nieuws
 • Snorkelen

  Snorkelen

  Wil jij ook leren snorkelen of wil je snorkelmaterialen zoals een duikbril, snorkel, vinnen of een snorkelset aanschaffen...

  Lees meer
 • Duikopleidingen

  Duikopleidingen

  Wil jij ook leren duiken en wil je zelf je lestijden en lestempo bepalen, kom dan naar de beste duikschool van Nederland...

  Lees meer
 • De duikwinkel

  De duikwinkel

  Ben je op zoek naar duikmaterialen en wil jij echt een advies wat telt en wil je ook nog eens een goede deal, kom dan naar...

  Lees meer

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.