Corona nieuws van Dutch Scuba Divers

Wij doen er alles aan om zowel jouw als onze veiligheid te garanderen en eveneens zo normaal mogelijk te werken, immers er komt ook weer een tijd NA het Corona virus.

In verband met de COVID-19 pandemie zijn ook wij genoodzaakt maatregelen te nemen welle jouw en onze veiligheid garanderen waardoor winkelen, lessen volgens. advies krijgen en onderhoud van duikapparatuur gewoon doorgang kan vinden. Deze maatregelen zijn de volgende :

  • Ten allen tijden 1.5 meter afstand houden van zowel verkoper als eventueel aanwezig zijnde andere klanten ( let op onze winkel is 230m2 groot en dus is er voldoende ruimte om mensen op voldoende afstand van elkaar te houden )
  • Bij binnenkomst ziet U zowel de desinfecterende handgel als plastic wegwerphandschoenen welke ook bij een eventueel gebruik van de PIN machine gebruikt dienen te worden.
  • Wij verzoeken een ieder een afspraak te maken voor het zogenaamde private shopping verhaal waardoor wij slechts gefaseerd klanten in de winkel hebben. doet u dit het liefst telefonisch op 070-3227592 of 070-3227593
  • Wij kunnen koffie en of thee aanbieden weliswaar slechts in een kartonnen wegwerpbeker en dient de machine bedient te worden middels de plastic handschoen.

 

Dutch Scuba Divers doet dus inderdaad ook aan private shopping ( met krankzinnige aanbiedingen ) en private teaching, lees dus onze website >>>>>

TUSA Paragon M2001S kerstcadeau - € 159,00

Wellicht het allermooiste kado onder de kerstboom, TUSA duikmasker Paragon M20015S is wereldwijd erkend als het allerbeste en allermooiste duikmasker. Tusa paragon duikbril voor € 159,00 inclusief gratis verzending in mo...

SSI Advanced Open water duikopleiding

Doe de SSI Advanced Open Water Diver  in Spanje en heb de mogelijkheid in termijnen te betalen. Duiken is pas echt heel gaaf en comfortabel als je de theorie- en zwembadlessen op je gemak in Nederland doet ( bij Dutch Scuba ...

Mirjam de Jong

Een van de tofste uitjes die ik dit jaar heb mogen doen en om eerst te proefduiken in een zwembad is een geweldige ervaring!

Lees meer

Lucas Knijnenburg

Open water diver duikopleiding

Lees meer

Michel van der Voort

Een hele gave ervaring

Lees meer

Raymond Moll

Bedankt voor de goede duikopleiding!

Lees meer

Huub de Groot

Duikintroductie in the Globe

Lees meer

Lisa den Rooijen

Duikintroductie in the Globe

Lees meer

Burak Sen

Rescue Diver

Lees meer