• Leren duiken in den Haag

Droogpakken test weekend 21/22 december

Ben jij op dit moment ana het twijfelen of jij wilt gaan duiken in een droogpak en hebn je wel interesse of zin om dit een keer te oefenen, dan hebben wij nu een heel leuk en leerzaam weekend voor je in petto.

Op zaterdag 21 december om 12.00 uur ontvangen we je in ons duikcentrum in Rijswijk met een kopje koffie met wat lekkers erbij en gaan we je alles vertellen over droogpakken. De voordelen de nadelen ( ook deze want in een droogpak duiken moet je echt leren ) maar ook hoe het duiken in een droogpak je veel meer plezier kan geven met het duiken in Nederland gedurende het hele jaar ( zelfs in de zomer )

Op zondag 22 december gaan we met een droogpak duiken in zwembad het Wedde in Voorschoten. Uiteraard zorgen wij voor de droogpakken, de onderpakken en aangepaste ademautomaten.

Mocht je na afloop zo enthausiast zijn over het duiken in een van onze trilaminaat droogpakken, dan kun je tegen gereduceerd tarief een droogpak bij ons bestellen. Wij meten je in en zorgen dat jouw droogpak maattechnisch 100% in orde is.

Deze droogpak workshop komt op € 59,50 per persoon en is voor zowel de theoretische uitleg als de zwembad "trial sessie" 

Reserveren kan via de button hieronder, na ontvangst van jouw reservering ontvang je onze bevestiging met factuur. Wees er snel bij want uiteraard zijn het aantal beschikbare plaatsen beperkt.

 

 

 

Nieuws

 • Sinterklaas en kerst 2019 - aanbiedingen

  Sinterklaas- en kerstaanbiedingen bij Dutch Scuba Divers welke je ook allen o...

  Lees meer
 • Droogpakken test weekend 21/22 december

  Ben jij op dit moment ana het twijfelen of jij wilt gaan duiken in een droogp...

  Lees meer
Meer nieuws
 • Snorkelen

  Snorkelen

  Wil jij ook leren snorkelen of wil je snorkelmaterialen zoals een duikbril, snorkel, vinnen of een snorkelset aanschaffen...

  Lees meer
 • Duikopleidingen

  Duikopleidingen

  Wil jij ook leren duiken en wil je zelf je lestijden en lestempo bepalen, kom dan naar de beste duikschool van Nederland...

  Lees meer
 • De duikwinkel

  De duikwinkel

  Ben je op zoek naar duikmaterialen en wil jij echt een advies wat telt en wil je ook nog eens een goede deal, kom dan naar...

  Lees meer

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.