Duikreis Zuid Afrika

Onze nieuwe duikreis is nu bekend. We gaan naar Zuid Afrika om daar een combinatie trip te maken van het duiken en een safari. Hieronder de details van onze duiktrip :

  • Vertrek met Emirates via Dubai naar Durban op 13 januari 2019
  • Verblijf op het Coral Divers resort in een Ensuit cabin http://www.coraldivers.co.za/accommodation-room-types/
  • Verblijnis for 6 nachten en 5 dagen duiken, ontbijt en avondeten is bij de prijs inbegrepen.
  • We maken minimaal 12 duiken, meer duiken is mogelijk tegen bijbetaling.
  • Vervolgens gaan we een safari maken voor 2 nachten in een van de prive parken nabij Sodwana alwaar we gaan voor de zogenaamde Big 5, deze overnachtingen zijn inclusief ontbijt maar exclusief diner. ( Zuid Afrika staat bekend om de grote hoeveelheden barbeque vlees, dit is exact wat we op het wildpark gaan doen.
  • Retourreis op 22 januari 2019

Deze reis is zoals jullie gewend zijn vrijwel all inclusive. De prijs is gebaseerd op 2 mensen in een chalet. Voor wat betreft het duiken : We zitten in high season sharks. Alle duiken worden gemaakt vanaf een RIB. De water temperatuur in Zuid Afrika zal globaal 25 graden zijn aangezien we in januari vol in de Afrikaanse zomer zijn. De duiken zijn voor ieder wat wils.

Prijs informatie en betalingen.

Op het moment van definitieve doorgang van de reis ( dit is bij minimaal 8 personen ) zullen we moeten aanbetalen aan het resort. De vliegtickets dienen separaat betaald te worden aan de reis organisatie. De prijs van de tiockets ligt op dit moment rond de € 850,00

  • Bij akkoord reis bedraagt de aanbetaling € 350,00 per persoon. Dit bedrag dient direct na bevestiging reis betaald te worden. Eenieder die zich opgeeft ontvangt hierover een email.
  • Het restant zijnde € 1549,00 dient betaald te worden maximaal 8 weken voor vertrek.
  • Bij annulering nadat we de reis bevestigd hebben ben je de aanbetaling als kosten verschuldigd en zul je deze ook niet retour ontvangen.
  • De vliegticket wordt door iedereen zelf betaald aan het reisbureau, wij zullen dit organiseren. De prijs van de ticket is wel onderhevig aan schommelingen. Dit zal nooit hoger zijn dan 10%

 

TUSA Paragon M2001S kerstcadeau - € 159,00

Wellicht het allermooiste kado onder de kerstboom, TUSA duikmasker Paragon M20015S is wereldwijd erkend als het allerbeste en allermooiste duikmasker. Tusa paragon duikbril voor € 159,00 inclusief gratis verzending in mo...

SSI Advanced Open water duikopleiding

Doe de SSI Advanced Open Water Diver  in Spanje en heb de mogelijkheid in termijnen te betalen. Duiken is pas echt heel gaaf en comfortabel als je de theorie- en zwembadlessen op je gemak in Nederland doet ( bij Dutch Scuba ...

Mirjam de Jong

Een van de tofste uitjes die ik dit jaar heb mogen doen en om eerst te proefduiken in een zwembad is een geweldige ervaring!

Lees meer

Lucas Knijnenburg

Open water diver duikopleiding

Lees meer

Michel van der Voort

Een hele gave ervaring

Lees meer

Raymond Moll

Bedankt voor de goede duikopleiding!

Lees meer

Huub de Groot

Duikintroductie in the Globe

Lees meer

Lisa den Rooijen

Duikintroductie in the Globe

Lees meer

Burak Sen

Rescue Diver

Lees meer