Egypte reis Liveaboard 2020

Het is zo ver en dan er uiteidenlijk toch van gekomen, We hebben het voor elkaar weten te krijgen een liveaboard reis te boeken naar Egypte voor het seizoen 2020. De reis ziet er als volgt uit :

  • Vertrek op zaterdag 3 oktober vanuit Amsterdan naar Hurghada ( vertrek staat nu gepland op 11.25 ) na aankomst Hurghada direct door naar de boot.
  • Retour zaterdag 10 oktober ( aankomst s ávonds 23.00 uur zoals nu gepland )
  • Route is de wreck tour i.c.m. Ras Mohammed en street of Tiran
  • We gaan minimaal 20 duiken maken.
  • Nitrox is gratis beschikbaar aan boord.
  • Reis is volledig verzorgd ( eten en drinken ) alsmede transport van en naar vliegveld maar exclsuief TIP en belasting ( € 55,00 p.p. )
  • Maximaal 20 personen en minimaal 24 duiken ( en advanced gebrevetteerd ) Uiteraard heb je nog voldoende tijd dit te behalen.

De prijs van deze fantastische trip bedraagt € 1475,00 per persoon, welke als volgt betaald dient te worden. Bij aanmelden betaal je € 350,00 per persoon. Dit dienen wij ook te betalen ter garant stelling van de boot. Op 20 februari dienen we de tickets te betalen ( de ticketprijs van TUI bedraagt € 500,00 p.p. ) Jij dient dit dan ook op dat moment ook te voldoen. Uiterlijk 1 augustus 2020 dient het restant betaald te zijn. Dit is dan nog € 650,00

aanmelden kan via de mail op : peter@duikschool-denhaag.nl , zoals gezegd er kunnen in totaal slechts 20 mensen mee. Er zijn op dit moment al 9 aanmeldingen, er zijn dus nog slechts 11 open plaatsen. meld jezelf dus snel aan.

 

Beschrijving boot en route

Dit Sunlight jacht is in 2019 compleet gerenoveerd en biedt gedurende het hele jaar duiksafari's aan naar de Rode Zee. Met een lengte van 34 meter kan zij maximaal 20 passagiers accommoderen in 10 bescheiden cabines die allemaal beschikken over eenpersoons- en tweepersoonsbedden, airconditioning en een eigen ensuite badkamer. De indoor salon en het restaurant beschikken ook over airconditioning, comfortabele banken en een drankenstation. Op het bovendek bevindt zich een gedeeltelijk overdekte lounge waar gasten kunnen zonnebaden. Dit is de perfecte plek om de dag met uw duikgenoten af te sluiten.

Aan het achtersteven van de boot bevindt zich een groot duikdek met spoelbakken, opbergruimte en een platform voor een makkelijke toegang tot het water en de duikboten. We maken de volgende reisoute, de North Route, . Deze North Route is perfect voor wrakliefhebbers, waarbij er duiken worden gemaakt bij de wereldberoemde SS Thistlegorm, Rosalie Muller en Carnatic. Ook worden er rifduiken gemaakt bij onder andere Ras Mohammed National Park en Tiran. 

The North of the Red Sea is the best route for wreck lovers. You will visit many wrecks, see the beauty of the underwater world of the famous Ras Mohammed National Park and the Tiran Island and encounter, depending on the time of year, frisky dolphins, notorious sharks, eagle rays and magnificent mantas. Thistlegorm, Giannis D, Carnatic, Crisoula K, Dunraven, Rosalie Muller - these wrecks are familiar to all experienced divers and now it's time for you to see these world-famous wrecks personally!

 

 

TUSA Paragon M2001S kerstcadeau - € 159,00

Wellicht het allermooiste kado onder de kerstboom, TUSA duikmasker Paragon M20015S is wereldwijd erkend als het allerbeste en allermooiste duikmasker. Tusa paragon duikbril voor € 159,00 inclusief gratis verzending in mo...

SSI Advanced Open water duikopleiding

Doe de SSI Advanced Open Water Diver  in Spanje en heb de mogelijkheid in termijnen te betalen. Duiken is pas echt heel gaaf en comfortabel als je de theorie- en zwembadlessen op je gemak in Nederland doet ( bij Dutch Scuba ...

Mirjam de Jong

Een van de tofste uitjes die ik dit jaar heb mogen doen en om eerst te proefduiken in een zwembad is een geweldige ervaring!

Lees meer

Lucas Knijnenburg

Open water diver duikopleiding

Lees meer

Michel van der Voort

Een hele gave ervaring

Lees meer

Raymond Moll

Bedankt voor de goede duikopleiding!

Lees meer

Huub de Groot

Duikintroductie in the Globe

Lees meer

Lisa den Rooijen

Duikintroductie in the Globe

Lees meer

Burak Sen

Rescue Diver

Lees meer