• Leren duiken in den Haag

Gratis Mares Puck Pro duikcomputer

Het hele jaar hebben wij maandelijks een specialty van de maand. Deze SSI specialty heeft enkel en alleen de genoemde maand een speciale aanbiedingsprijs. Je kunt de specialty van de maand boeken en reserveren via de button onder deze tekst. Na boeking / reservering en ontvangst van de betaling ontvang je de digitale lesmaterialen zodat je jezelf kunt voorbereiden. Tegelijkertijd maak je via de telefoon de afspraken voor de theorieles / zwembadlessen en buitenwater duiken. De prijs van de specialty van de maand is all inn. dus inclusief lesmaterialen / gebruik duikmaterialen / lessen en een digitaal brevet ( plastic brevet tegen € 9,90 meerprijs )

Als je deze complete advanced opleiding boekt krijg je naast een Mares Puck Pro ook nog eens jouw huur duikuitrusting gratis t/m je 24e duik.

 

 • Juli 2017 hebben we als specialty van de maand de cursus Perfect Buoyancy voor slechts € 100,- 4 lesuren naar keuze, incl. digitale lesmaterialen en een digitaal brevet.
 • Juli 2017 hebben we als specialty van de maand de cursus Navigeren voor slechts € 100,- 1x theorie en 2x buitenduiken incl. materialen te bepalen naar keuze.
 • Augustus 2017 hebben we als specialty van de maand de cursus bootduiken. Inclusief een bootduik op de Grevelingen betaal je voor deze specialty slechts € 100,00
 • September 2017 hebben we als specialty van de maand de cursus Nitrox voor slechts € 100,00

 

We hebben voor deze specialty's ook een speciaal pakket gemaakt waarbij de naast de 4 specialty's ook nog een Mares Puck Pro duikcomputer afneemt voor slechts € 500,00

 

Alle specialties zijn incl. digitale lesmaterialen en een digitale brevetkaart.

Nieuws

 • Corona nieuws van Dutch Scuba Divers

  Wij doen er alles aan om zowel jouw als onze veiligheid te garanderen en even...

  Lees meer
 • Laagste prijs garantie duikmaterialen

  Zware tijden vragen om "lastige" maatregelen. wij hebben ervoor gek...

  Lees meer
Meer nieuws
 • Snorkelen

  Snorkelen

  Snorkelmaterialen van Mares, Tusa en Seacsub, snorkelcursussen

  Snorkelen
 • Duikwinkel

  Duikwinkel

  Alles op voorraad voor duiken en snorkelen, Mares, Tusa en Seacsub

  Duikwinkel
 • Leer duiken

  Leer duiken

  Leer duiken bij de grootste, beste en meest flexibele duikschool van Nederland

  Duikschool

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.