Kerst en oud en nieuw 2019 openingstijden en aanbiedingen

In verband met de kerst en oudjaar 2019 zijn wij geopend op maandag 23 december van 12.00 - 19.00 uur en dinsdag 24 december van 12.00 - 17.00 uur, vrijdag 27 december van 12.00 - 19.00, zaterdag 28 december van 10.00 - 17.00 uur. Vanaf donderdag 2 januari 2020 hanteren we weer onze reguliere openingstijden.

 

Sinterklaas- en kerstaanbiedingen bij Dutch Scuba Divers welke je ook allen online kunt aanschaffen , gebruik hiervoor onderstaande button,

Zoals ieder jaar hebben wij een aantal hele gave Sinterklaas- en kerstaanbiedingen als het gaat om duiken. Deze aanbiedingen hebben allemaal een beperkte aanbiedingstijd. Houd deze dus goed in de gaten.

Mares duikcomputer Puck Pro + - € 179,00

De als “Best Buy” beoordeelde duikcomputer welke streamt met jouw MyDiveSSI logboek, nu voor wel heel weinig geld in de kleuren : blauw, geel en zwart/wit. Deze aanbieding is enkel en alleen geldig op aankopen in onze winkel van 27 november t/m 24 december.

Mares Duikcomputer Puck Pro Plus

 • Slank ontwerp voor een perfecte pasvorm
 • Intuïtieve gebruikersinterface met één enkele drukknopLogbook capaciteit 35 uur met meetfrequentie van duikprofiel om de 5 secondenSoftware upgrade mogelijk, met optionele USB interface
 • Dieptemeter modus met opnieuw instelbare gemiddelde diepte en chronometer
 • Batterij door de gebruiker te vervangen
 • Maximaal aangeduide diepte 150 meterStopwatch - ja
 • Plan mode - ja
 • Keuze tussen meters en feet - ja
 • Zoet en zout water setting - jaStikstof reset mogelijk - ja
 • Optie om audio alarm uit te zetten - ja
 • Hoogte instelling - ja
 • Gas wissel - ja, maximaal 3 mengsels tot 90%
 • O2Mineraal glas display getemperd glas met een hoge krasbestendigheid Mineraal glas zorgt ook voor betere afleesbaarheid
 • Gesegmenteerd afleesscherm, haarscherpe informatie gecombineerd met intelligente positionering van de informatie voor een makkelijke aflezingEén Knopsbediening, van alle functies voorziene computer waarbij alle mogelijkheden kunnen worden bediend door een logische en intuïtieve één knops bediening.

 

SSI Specialty diver - € 250,00

Word ook een SSI specialty diver met de specialty’s Perfect Buioyancy en Nachtduiken/Slechtzicht duiken. Deze aanbiedng kun je aankopen van 27 november t/m 24 december in zowel onze duikwinkel als online.

Wat houdt deze SSI specialty diver in :

 • Je ontvangt van beide specialty’s de lesmaterialen ter voorbereiding.
 • Op zaterdag 1 februari doen we van 12.00 – 17.00 uur van beide specialty’s de theorie
 • Op vrijdag 7 februari tranen we van 19.30 – 21.00 de perfect buoyancy waarna het licht uitgaat en wij tot 22.00 uur in het donker trainen met de diverse vaardigheden.
 • Op zondag 9 februari trainen we de perfect buoyancy dan nogmaals maar nu ons diepe zwembad in Voorschoten waar we ons gaan toeleggen op de diverse vintechnieken i.c.m. jouw drijfvermogen.
 • Op vrijdag 14 februari of vrijdag 21 februari ( dit is naar keuze ) trainen we nogmaals het drijfvermogen in ons zwembad in Rijswijk.  
 • Vanaf begin mei kun je dan zelf bepalen op welke dag jij je buitenduiken gaat doen welke bij deze specialty’s behoren ( dit zijn er twee, dus 1x een zondag ) en ben jij ook een SSI specialty diver.

 

Mares ademautomaat, complete set - € 329,00 / 389,00

Ook nu hebben we weer complete sets in de aanbieding ; de Instinct 15X INT voor € 329,00 en de DUAL 15X DIN voor € 369,00. Sets bestaan uit : eerste trap, tweede trap, octopus en manometer. Deze aanbieding is geldig vanaf 30 november en zo lang de voorraad strekt. Dus hoe eerder je langs komt hoe beter

Omschrijving van de Mares Instinct 15X - € 329,00

De mares Instinct 15x heet een revolutionair ontwerp. Door de positie van de uitademgeleider stroomt de uitgeademde lucht niet in het gezichtsveld, maar buiten het gezichtsveld. Wat inhoud dat er nooit meer bellen voor het masker zullen opstijgen. Daarom maakt het dit de Instinct 15X uitermate geschikt voor bijvoorbeeld fotograferen. Door de opening aan de achterzijde is de kans op een blazende tweede trap tijdens een sterkte stroming tot een minimum beperkt. Ook door het VAD-systeem staat de Mares Instinct 15X garant voor een hoge lucht opbrengst.

De gehele eerste trap is nieuw in het assortiment van Mares. Onder andere is de hoge druk klep vernieuwd en garandeert de Instinct een langere levensduur en uitstekende prestaties. Verder is de eerste trap compact van design.

Omschrijving van de Mares Dual 15X - € 389,00

De Dual is een lichtgewicht ademautomaat met een hoge luchtstroom en een gebruiksvriendelijke, extra grote purgeerknop. De eerste trap 15X heeft pre-georienteerde hogedruk poorten, een ACT hogedruk klep voor maximale betrouwbaarheid en veiligheid, en een DFC systeem voor geweldige prestaties!

 

Tusa DUO Imprex open hielvinnen - € 65,00

Op zoek naar nieuwe / betere vinnen dan hebben we nu een hele mooie optie voor je. Voor slechts € 65,00 kun je deze vinnen meenemen in enkel en alleen de kleur blauw van 27 november t/m 24 december.

Tusa Imprex Duo Vinnen Blauw

De Tusa Imprex Duo Vinnen zijn voorzien van een Angled Blade Design en multi-compount voetpocket, waardoor de krachtoverdracht naar het vinblad wordt verbeterd. De Tusa Imprex Duo vin beschikt ook over een ontwerp met twee materialen voor hoge prestaties en versterkte zijrails die stabiliteit creëren, voor krachtige aandrijving zonder vermoeidheid. Kortom top vinnen voor een topprijs.

 

Kadobon duikintroductie nu met 50% korting.

Heb jij in je kennissenkring iemand zitten welke jij wilt verrassen met een duikintroductie ( Try Scuba ) in het zwembad, dan kun je vanaf 27 november t/m 31 december deze kadobon aankopen voor slechts € 29,75

De Try Scuba in het zwembad kost normaal € 59,50, daarvoor ontvang je :

 • Lesmaterialen voor deze Try Scuba Pool duikcursus
 • Theoretische uitleg van het duikenEen vol uur in het zwembad inclusief instructeur en het gebruik van alle duikmaterialen
 • Een onderwaterfilm van jouw duikavontuur.De mogelijkheid te reserveren op een woensdag- of vrijdagavond alsmede de zondagmiddag.

 

Vulkaart flesvulling - € 50,00

Beschik jij over een eigen duikfles, dan is het nu tijd je eigen Dutch Scuba Divers vulkaart aan te schaffen. Je betaald € 50,00 en kan dan jouw duikcilinder 14x laten vullen ( de reguliere prijs voor het vullen van een cilinder ongeacht welke grootte bedraagt € 5,00 )

TUSA Paragon M2001S kerstcadeau - € 159,00

Wellicht het allermooiste kado onder de kerstboom, TUSA duikmasker Paragon M20015S is wereldwijd erkend als het allerbeste en allermooiste duikmasker. Tusa paragon duikbril voor € 159,00 inclusief gratis verzending in mo...

SSI Advanced Open water duikopleiding

Doe de SSI Advanced Open Water Diver  in Spanje en heb de mogelijkheid in termijnen te betalen. Duiken is pas echt heel gaaf en comfortabel als je de theorie- en zwembadlessen op je gemak in Nederland doet ( bij Dutch Scuba ...

Mirjam de Jong

Een van de tofste uitjes die ik dit jaar heb mogen doen en om eerst te proefduiken in een zwembad is een geweldige ervaring!

Lees meer

Lucas Knijnenburg

Open water diver duikopleiding

Lees meer

Michel van der Voort

Een hele gave ervaring

Lees meer

Raymond Moll

Bedankt voor de goede duikopleiding!

Lees meer

Huub de Groot

Duikintroductie in the Globe

Lees meer

Lisa den Rooijen

Duikintroductie in the Globe

Lees meer

Burak Sen

Rescue Diver

Lees meer