• Leren duiken in den Haag

Mares Avanti openhiel Vinnen en booties - € 99,00

Ben jij ook op zoek naar een perfecte schoen / vin combinatie, dan hebben wij nu de perfecte deal voor je :

 • Mares Classic NG duikschoen is gemaakt uit 5mm dik neopreen en biedt de perfecte balans tussen gewicht, warmte en slijtagegevoeligheid, met een comfortabele pasvorm. De ideale combinatie met ed Mares openhielvin Avanti.
 • De Avanti Superchannel Ope Hiel vin is de nieuwste evolutie in de kanalisatie technologie, ontworpen voor de duiker die de perfecte mix zoekt van kracht en efficiëntie in één vin. Minimaliseerd de vermoeide benen. Al deze vinnen zijn v.v. de bungeel sluitingen hetgeen het aan- en uittrekken zeer eenvoudig maakt.

De set kan ook opgestuurd worden tegen € 6,75 meerprijs. Geef jouw maat van de duikschoen door en de gewenste kleur ( blauw, zwart of geel ) doe dit naar info@duikschool-denhaag.nl

Naast deze mooie set hebben we ook de Mares liquid siliconen duikbril in de aanbieding. Nu voor slechts € 49,50 inclusief een bewaarbox. De zwarte siliconen zorgt er tevens voor dat het hinderlijke schitteren van de zon in het water voorkomen wordt.

Nieuws

 • Corona nieuws van Dutch Scuba Divers

  Wij doen er alles aan om zowel jouw als onze veiligheid te garanderen en even...

  Lees meer
 • Laagste prijs garantie duikmaterialen

  Zware tijden vragen om "lastige" maatregelen. wij hebben ervoor gek...

  Lees meer
Meer nieuws
 • Snorkelen

  Snorkelen

  Snorkelmaterialen van Mares, Tusa en Seacsub, snorkelcursussen

  Snorkelen
 • Duikwinkel

  Duikwinkel

  Alles op voorraad voor duiken en snorkelen, Mares, Tusa en Seacsub

  Duikwinkel
 • Leer duiken

  Leer duiken

  Leer duiken bij de grootste, beste en meest flexibele duikschool van Nederland

  Duikschool

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.