Nachtduiken op vrijdag 23 september

Vrijdag 23 september - 20.00 uur Grevelingen kerkweg.

  • Vanavond gaan we nachtduiken op de grevelingen, een super leuke en gave duik daar in het donker. Wil jij ook je nachtduik specialty volgen, dat kan dan nu als extra specialty van de maand voor slechts € 100,00. Reserveren kan alleen via de telefoon 070-3227592, of via de mail : info@duikschool-denhaag.nl, heb jjij al je brevet maar wil je meeduiken, ook dat kan voor € 25,00 p.p. ( Prijzen zijn incl. lucht, lood, begeleiding en indien nodig duikmaterialen )

De theorieles voor de specialty dien je vooraf thuis te doen en bij ons op het duikcentrum af te maken voor de 23e. Uiteraard kun je hierbij zelf tijd en dag bepalen.

TUSA Paragon M2001S kerstcadeau - € 159,00

Wellicht het allermooiste kado onder de kerstboom, TUSA duikmasker Paragon M20015S is wereldwijd erkend als het allerbeste en allermooiste duikmasker. Tusa paragon duikbril voor € 159,00 inclusief gratis verzending in mo...

SSI Advanced Open water duikopleiding

Doe de SSI Advanced Open Water Diver  in Spanje en heb de mogelijkheid in termijnen te betalen. Duiken is pas echt heel gaaf en comfortabel als je de theorie- en zwembadlessen op je gemak in Nederland doet ( bij Dutch Scuba ...

Mirjam de Jong

Een van de tofste uitjes die ik dit jaar heb mogen doen en om eerst te proefduiken in een zwembad is een geweldige ervaring!

Lees meer

Lucas Knijnenburg

Open water diver duikopleiding

Lees meer

Michel van der Voort

Een hele gave ervaring

Lees meer

Raymond Moll

Bedankt voor de goede duikopleiding!

Lees meer

Huub de Groot

Duikintroductie in the Globe

Lees meer

Lisa den Rooijen

Duikintroductie in the Globe

Lees meer

Burak Sen

Rescue Diver

Lees meer