SSI diveprofessional worden in Spanje

Zie jij je toekomst in de duikindustrie liggen en wil jij ook nog dit jaar SSI open water instructor worden, dan hebben wij een onwijs gaaf aanbod voor je.

Samen met ons duikcentrum welke gevestigd is aan de Costa Tropical in Spanje gaan we een volledige Assistent Inswtructeur en Open Water instructeurs opleiding verzorgen van 7-17 september 2018

Het programma ziet er als volgt uit :

 • 7 - 11 september gebruiken we voor het Assistent instructeurs programma. In dit progrmaa leer je het lesgeven in het zwembad, het lesgeven in het theorielokaal en het assisteren in het buitenwater. daarnaast wordt de SSI leer filosofie behandeld samen met de SSI business filosofie en de SSI standards, Uiteraard gaan we uitgebreid het water in voor de zogenaamde skill practices en gaan we lessen draaien. Deze vijf dagen zijn behoorlijk intensief maar wel onwijs gaaf !
 • 12- 14 september gebruiken voor het gedeelte ITC waarbij het lesgeven in het buitenwater alsmede de didactische kant van het lesgeven centraal staan. Ook komt nu weer de business filosofie uitgebreid aan bod. De hoofdpunten van deze 3 ( ook weer zeer intendieve dagen ) zijn duiken, duiken en nog eens duiken waarbij ook de focus ligt op de stress en rescue duikopleiding welke jij ook mag verzorgen nadat je geslaagd bent. 
 • 15 en 16 september staan in het teken van de SSI instructor evaluation waarbij een onafhankelijke certidier komt beoordelen of jij het fel begeerde SSI open water instructors brevet wel verdiend.
 • Na brevettering als Open Water instructor wordt je automatisch ook Stress en Rescue instructor, daarnaast kunnen we de applicaties Perfect Buoyancy Instructor en Nitrox Instructor tegen meerprijs ook meenemen.

Voorwaarden voor deelname :

 • Je bent een in actieve status zijnde SSI divemaster of PADI divemaster.
 • Voorafgaand aan de trip naar Spanje hebben wij een skill test gedaan alsmede een kennistest welke je beiden met goed gevolg hebt afgelegd. Dit doen we zodat we nog de mogelijkheid hebben je voor vertrek naar Spanje wat extra lessen te kunnen laten krijgen zodat een ieder op het juiste niveau in Spanje arriveert.
 • Je beschikt over een eigen compleet Total Diving Systeem bestaande uit : Pak, BCD, booties, vinnen, cap, handschoenen. duikbril, snorkel. ademautomaat, duikcomputer, lamp, SMB en mes. Voor lood en lucht zorgen wij.

Waar verblijven we in Spanje en hoe komen wij daar :

 • Je verblijf is gepland in hotel Best Alcazar in La herradura. Deze kun je zelf boeken via Booking.com. Uiteraard mag je ook zelf beslissen indien je besluit ergens anders te overnachten. Nerja is dan de meest gewilde optie. Je dient dan wel over een ( huur ) auto te beschikken.
 • De vlucht naar Malaga is eenvoudig te boeken via Transavia, Ryanair of Easyjet. Je bent dan verzekerd van de goedkoopste vlucht.

Uiteraard kunnen wij je assisteren in het maken van de juiste keuze.

En dan ook niet geheel onbelangrijk, de kosten :

 • Voor het complete traject AI, ITC en IE brengen wij € 2450,00 in rekening, dit is all inclusive als het dus gaat om de complete duikopleiding. Incl. voorbereidingsdag en eventuele extra les voor vertrek, incl. toegang boot in Spanje en incl. alle lesmatrerialen.
 • Het kan natuurlijk zijn dat je al Assistent Instructor bent, je kunt dan later instromen, namelijk op 10 september, jouw prijs is dan € 1850,00
 • Meerkosten Nitrox instructor en Perfect Buoyancy Instructor - € 200,00

Aanmelden kan via de mail met peter@duikschool-denhaag.nl of via de telefoon, bel dan tijdens onze openingstijden met 070-3227592 en vraag naar Peter Palsrok. Indien hij niet aanwezig is wordt je later persoonlijk door hem terug gebeld.

TUSA Paragon M2001S kerstcadeau - € 159,00

Wellicht het allermooiste kado onder de kerstboom, TUSA duikmasker Paragon M20015S is wereldwijd erkend als het allerbeste en allermooiste duikmasker. Tusa paragon duikbril voor € 159,00 inclusief gratis verzending in mo...

SSI Advanced Open water duikopleiding

Doe de SSI Advanced Open Water Diver  in Spanje en heb de mogelijkheid in termijnen te betalen. Duiken is pas echt heel gaaf en comfortabel als je de theorie- en zwembadlessen op je gemak in Nederland doet ( bij Dutch Scuba ...

Mirjam de Jong

Een van de tofste uitjes die ik dit jaar heb mogen doen en om eerst te proefduiken in een zwembad is een geweldige ervaring!

Lees meer

Lucas Knijnenburg

Open water diver duikopleiding

Lees meer

Michel van der Voort

Een hele gave ervaring

Lees meer

Raymond Moll

Bedankt voor de goede duikopleiding!

Lees meer

Huub de Groot

Duikintroductie in the Globe

Lees meer

Lisa den Rooijen

Duikintroductie in the Globe

Lees meer

Burak Sen

Rescue Diver

Lees meer