SSI ITC Instructor Training Course in Spanje in 2021

SSI I.T.C. : Instructor Training Course incl. I.E. ( instructor Evaluation ) in Spanje voor € 1699,00

Wil jij ook de toekomst in met de SSI Open Water Instructor papieren op zak en zodoende al de mogelijkheid hebben om 2021 echt “geld” te verdienen met jouw hobby. Dan kun je nu wel op een hele gave manier bij ons duikcentrum in Spanje jouw instructeurspapieren halen en tegelijkertijd genieten van een “vakantie in Spanje”

 

Van 18 – 25 april 2021 verzorgd Dutch Scuba Divers España zowel de I.T.C. als de I.E. van SSI.

Het programma ziet er als volgt uit :

  • Vertrek vanaf Schiphol op zondag 18 april naar Malaga alwaar je door ons op de luchthaven wordt opgehaald.
  • Maandag, dinsdag en woensdag 19, 20 en 21 april doen we het ITC gecombineerd in klaslokaal als vanaf onze boot.
  • Op 22 en 23 april, donderdag en vrijdag wordt de Instructor Evaluation verzorgd van zowel de boot als de classroom.
  • Op zondag 25 april vlieg je weer retour Nederland.De vliegreis Amsterdam – Malaga v.v.Vervoer van en naar de luchthaven in Spanje.7 overnachtingen en ontbijt in een 2 persoonskamer met aparte bedden in hotel Paraiso te Caleta de Velez.
  • Het SSI ITC alsmede de SSI IE
  • Duiken vanaf de boot en de benodigde materialen ( lucht en lood ) Je dient wel je eigen duikmaterialen mee te brengen.
  • Je bent minimaal SSI assistent open water instructor of gelijkwaardig van een andere “duikorganisatie” Je hebt minimaal 100 gelogde duiken bij aanvang van het ITCJe hebt jouw eigen duikuitrusting op “instructeurs” niveau.
  • Je beheerst zowel de Nederlandse als de Engelse taal i.v.m. het internationale karakter.

 

Welke voorbereiding kun je alvast doen voordat deze trip begint hier in Nederland.

  • Ons duikcentrum in Rijswijk / Den haag kan je helpen met jouw voorbereiding, hetzij middels de assistent instructeurs opleiding hetzij door het extra trainen van zowel theorie- als zwembadsessies of het laten opdoen van meer ervaring middels co-teaching alswel het werken met “echte” cursisten.    

Het beroep duikinstructeur nemen wij als duikcentrum en als   diveprofessional trainers uiterst serieus. Wij zijn immers degene met de “echte” duikervaring, de ëchte” duikindustrie ervaring en hebben reeds sedert vele jaren de bewezen een van de allergrootste duikopleiders van Europa te zijn. Na het afronden van het ITC kun je gaan kiezen waar jij graag duikopleidingen wilt verzorgen. Immers is SSI de allergrootste professionele duikorganisatie ter wereld met als aangesloten duikcentra alleen de allerbesten. Kortom word lid van ons familie !

 

Heb jij interesse, wil je meer informatie of wil je jezelf alvast aanmelden doe dit dan via een e-mail naar : peter@duikschool-denhaag.nl of neem contact met ons op via het Spaanse duikcentrum en vraag naar Peter Palsrok : +34-951569494

 

Dutch Scuba Divers, serious diving, serious fun !

 

 

TUSA Paragon M2001S kerstcadeau - € 159,00

Wellicht het allermooiste kado onder de kerstboom, TUSA duikmasker Paragon M20015S is wereldwijd erkend als het allerbeste en allermooiste duikmasker. Tusa paragon duikbril voor € 159,00 inclusief gratis verzending in mo...

SSI Advanced Open water duikopleiding

Doe de SSI Advanced Open Water Diver  in Spanje en heb de mogelijkheid in termijnen te betalen. Duiken is pas echt heel gaaf en comfortabel als je de theorie- en zwembadlessen op je gemak in Nederland doet ( bij Dutch Scuba ...

Mirjam de Jong

Een van de tofste uitjes die ik dit jaar heb mogen doen en om eerst te proefduiken in een zwembad is een geweldige ervaring!

Lees meer

Lucas Knijnenburg

Open water diver duikopleiding

Lees meer

Michel van der Voort

Een hele gave ervaring

Lees meer

Raymond Moll

Bedankt voor de goede duikopleiding!

Lees meer

Huub de Groot

Duikintroductie in the Globe

Lees meer

Lisa den Rooijen

Duikintroductie in the Globe

Lees meer

Burak Sen

Rescue Diver

Lees meer