• Leren duiken in den Haag

SSI specialties van de maand in 2016

Gedurende het duikseizoen van april tot en met september hebben wij maandelijks een specialty van de maand. Deze SSI specialty heeft enkel en alleen de genoemde maand een speciale aanbiedingsprijs. Je kunt de specialty van de maand boeken en reserveren via de button onder deze tekst. Na boeking / reservering en ontvangst van de betaling ontvang je de digitale lesmaterialen zodat je jezelf kunt voorbereiden. Tegelijkertijd maak je via de telefoon de afspraken voor de theorieles / zwembadlessen en buitenwater duiken. De prijs van de specialty van de maand is all inn. dus inclusief lesmaterialen / gebruik duikmaterialen / lessen en een digitaal brevet ( plastic brevet tegen € 7,90 meerprijs )

 • Juni 2016 - de SSI specialty wrakduiken voor € 135,00. Online training, 2 theorielessen met een afsluitend examen, 1 zwembadles en 2 duiken op le Serpent in de Grevelingen.
 • Juli 2016 - de SSI specialty diepduiken voor € 150,00. Online voorbereiden, 3 theorielessen et een examen, 2 zwembadlessen en 3 duiken in het buitenwater.
 • Augustus 2016 - de SSI specialty navigeren voor € 100,00. Online leren en voorbereiden, een zwembadles en 2 duiken in het buitenwater.
 • September 2016 - de SSI specialty search and recovery voor € 100,00. Online training, 1 theorieles, 1 zwembadles en 2 duiken in het buitenwater.

Voorts hebben we de maanden mei, juli en september 2016 de specialty Perfect Buoyancy opgenomen als extra specialty van de maand. 1 theorieles en 3 zwembadlessen maken dat ook jij je uiterst comfortabel gaat voelen in het water.

Boeken en reserveren doe je via onderstaande button :

Nieuws

 • Herfst kalender 2019, met allerlei gave duikactiviteiten

  Wil je meedoen aan een van onderstaande duikopleidingen meld jezelf aan d...

  Lees meer
 • Wij gaan verhuizen

    Op zaterdag 28 september hebben wij de openingsborrel van 17.00&nbs...

  Lees meer
Meer nieuws
 • Snorkelen

  Snorkelen

  Wil jij ook leren snorkelen of wil je snorkelmaterialen zoals een duikbril, snorkel, vinnen of een snorkelset aanschaffen...

  Lees meer
 • Duikopleidingen

  Duikopleidingen

  Wil jij ook leren duiken en wil je zelf je lestijden en lestempo bepalen, kom dan naar de beste duikschool van Nederland...

  Lees meer
 • De duikwinkel

  De duikwinkel

  Ben je op zoek naar duikmaterialen en wil jij echt een advies wat telt en wil je ook nog eens een goede deal, kom dan naar...

  Lees meer

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.