• Leren duiken in den Haag

SSI specialties van de maand in 2016

Gedurende het duikseizoen van april tot en met september hebben wij maandelijks een specialty van de maand. Deze SSI specialty heeft enkel en alleen de genoemde maand een speciale aanbiedingsprijs. Je kunt de specialty van de maand boeken en reserveren via de button onder deze tekst. Na boeking / reservering en ontvangst van de betaling ontvang je de digitale lesmaterialen zodat je jezelf kunt voorbereiden. Tegelijkertijd maak je via de telefoon de afspraken voor de theorieles / zwembadlessen en buitenwater duiken. De prijs van de specialty van de maand is all inn. dus inclusief lesmaterialen / gebruik duikmaterialen / lessen en een digitaal brevet ( plastic brevet tegen € 7,90 meerprijs )

 • Juni 2016 - de SSI specialty wrakduiken voor € 135,00. Online training, 2 theorielessen met een afsluitend examen, 1 zwembadles en 2 duiken op le Serpent in de Grevelingen.
 • Juli 2016 - de SSI specialty diepduiken voor € 150,00. Online voorbereiden, 3 theorielessen et een examen, 2 zwembadlessen en 3 duiken in het buitenwater.
 • Augustus 2016 - de SSI specialty navigeren voor € 100,00. Online leren en voorbereiden, een zwembadles en 2 duiken in het buitenwater.
 • September 2016 - de SSI specialty search and recovery voor € 100,00. Online training, 1 theorieles, 1 zwembadles en 2 duiken in het buitenwater.

Voorts hebben we de maanden mei, juli en september 2016 de specialty Perfect Buoyancy opgenomen als extra specialty van de maand. 1 theorieles en 3 zwembadlessen maken dat ook jij je uiterst comfortabel gaat voelen in het water.

Boeken en reserveren doe je via onderstaande button :

Nieuws

 • TUSA complete regulator set - € 300,00

  Ben jij op zoek naar een "eigen" ademautomaat i.v.m. hygiëne, ...

  Lees meer
 • Duikpakken tegen dumpprijzen

  We hebben onze winkelvoorraad eens goed tegen het licht gehouden en zijn tot ...

  Lees meer
Meer nieuws
 • Snorkelen

  Snorkelen

  Snorkelmaterialen van Mares, Tusa en Seacsub, snorkelcursussen

  Snorkelen
 • Duikwinkel

  Duikwinkel

  Alles op voorraad voor duiken en snorkelen, Mares, Tusa en Seacsub

  Duikwinkel
 • Leer duiken

  Leer duiken

  Leer duiken bij de grootste, beste en meest flexibele duikschool van Nederland

  Duikschool

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.