TUSA Paragon M2001S kerstcadeau - € 159,00

Wellicht het allermooiste kado onder de kerstboom, TUSA duikmasker Paragon M20015S is wereldwijd erkend als het allerbeste en allermooiste duikmasker.

Tusa paragon duikbril voor € 159,00 inclusief gratis verzending in mooie maskerbox en een gratis maskstrap van Dutch Scuba Divers. Het unieke kado van 2020 !

Wat maakt deze aanbieding nu zo uniek.

  • Tusa Paragon M20015 heeft een reguliere verkoopprijs van € 189,00
  • Wij hebben alle kleuren op voorraad : Black/Black (QB-BKA), Black/Energy Green (QB-EGA) Black/Energy Orange (QB-EOA), Black/Fishtail Blue (QB-FBA), Black/Flash Yellow (QB-FYA), Black/Metallic Dark Red (QB-MDRA), Black/Rose Pink (QB-RPA), hite/White (QW-WWA) Bij het bestellen kun je de juiste kleur zien en uitkiezen.
  • De allerbeste duikbril  UV 420 Lens Treatment + Anti-Reflective Lens + CrystalView Optical Glass
  • Wordt geleverd met een Dutch Scuba Divers neopreen maskstrap waardoor je altijd herkenbaar bent onderwater en je masker ook een neutraal drijfvermogen heeft.
  • Inclusief gratis verzending.

Bestellen kun je via onze webshop pagina doen door op de button hieronder te klikken van bestellen. De levertijd van de TUSA Paragon bedraagt tussen de 3-7 dagen ( afhankelijk van kleur en drukte TNT ) Houd daar dus rekening mee.

TUSA Paragon M2001S kerstcadeau - € 159,00

Wellicht het allermooiste kado onder de kerstboom, TUSA duikmasker Paragon M20015S is wereldwijd erkend als het allerbeste en allermooiste duikmasker. Tusa paragon duikbril voor € 159,00 inclusief gratis verzending in mo...

SSI Advanced Open water duikopleiding

Doe de SSI Advanced Open Water Diver  in Spanje en heb de mogelijkheid in termijnen te betalen. Duiken is pas echt heel gaaf en comfortabel als je de theorie- en zwembadlessen op je gemak in Nederland doet ( bij Dutch Scuba ...

Mirjam de Jong

Een van de tofste uitjes die ik dit jaar heb mogen doen en om eerst te proefduiken in een zwembad is een geweldige ervaring!

Lees meer

Lucas Knijnenburg

Open water diver duikopleiding

Lees meer

Michel van der Voort

Een hele gave ervaring

Lees meer

Raymond Moll

Bedankt voor de goede duikopleiding!

Lees meer

Huub de Groot

Duikintroductie in the Globe

Lees meer

Lisa den Rooijen

Duikintroductie in the Globe

Lees meer

Burak Sen

Rescue Diver

Lees meer