Volgelaats snorkelmaskers van Ocean Reef

Vanaf donderdag 13 februari 2020 beschikken wij over de grootste collectie volgelaats snorkelmaskers van OceanReef van heel Nederland.

Snorkelen is zo veel leuker met de Oceanreef Aria volgelaats snorkelmasker, vanaf heden dus ook bij onze duikwinkel in Rijswijk / Den haag.

Snorkelt u graag, maar beslaat uw duikbril steeds? Vindt u het vervelend om door uw mond te moeten ademen? Of vindt u het gezichtsveld te smal? Dan is hier de oplossing, het Aria QR+ snorkelmasker! Dit revolutionaire snorkelmasker rekent in één klap met al deze problemen af. 

Dit snorkelmasker is de nieuwe manier van snorkelen. Er zijn vele modellen snorkelmaskers, maar het snorkel masker van Ocean Reef is het meest comfortabele snorkelmasker op de markt. Bij sommige modellen snorkelmaskers is het vizier bol, dit geeft onder water een vertekend beeld. Dan is het ook nog zo dat bij het Aria QR+ snorkelmasker de luchtcirculatie zo gepatenteerd ontworpen is dat u geen 'dode lucht' oftewel koolmonoxide opbouwt in het masker, in tegenstelling tot de goedkope remakes. 

Van origine is Ocean Reef een maker van volgelaatsmaskers die door middel van hun expertise een grotere doelgroep, de snorkelaars, heeft bereikt. Dit resulteerde in het Aria snorkelmasker en nu de opvolger, de Aria QR+.

U zet het snorkelmasker eenvoudig op, zonder er in te hoeven spugen zoals met een normale duikbril. U hoeft geen mondstuk in uw mond, u kunt normaal door uw neus of mond ademen. U ziet veel meer dan met een normale duikbril door het ruime blikveld. Ook kunt u aan de Aria QR+ een Go Pro bevestigen.

De hele maand februari ontvang je een GRATIS Gopro bevestiging bij aankoop van een Aria QR+ volgelaats snorkelmasker.

 

De Snorkie talkie, super gaaf om te hebben en te gebruiken. 

Vind je het lastig om te praten als je met een snorkelmasker aan het snorkelen bent? Nu niet meer! Met deze Snorkie Talkie kun je helder communiceren met je snorkelpartner(s)! Bevestig hem aan je Aria, Aria QR+ of Uno snorkelmasker, zorg dat je hem op hetzelfde kanaal hebt staan als je buddy(/ies) en je bent klaar om te snorkelen! Standaard staat het apparaat op luisteren, als je de knop indrukt kun je praten. De Snorkie Talkie is eenvoudig op te laden met de meegeleverde USB-kabel. De batterij gaat gemiddeld 8 uur mee en het bereik is ongeveer 300 meter. Je kunt het volume zelf instellen en het apparaat is uiteraard waterdicht. De antenne werkt alleen als de snorkel boven water is (maar snorkelmaskers zijn ook niet bedoeld om mee onder water te duiken).

Dit is één Snorkie Talkie. Als je met iemand anders wil communiceren heeft diegene ook een Snorkie Talkie nodig. Als ze op hetzelfde kanaal staan en binnen 300 meter van elkaar zijn communiceren ze automatisch met elkaar. Dit is niet gelimiteerd aan 2 Snorkie Talkies, je kunt met een hele groep met elkaar praten via dit systeem. Het enige wat iedereen nodig heeft is een snorkelmasker van Ocean Reef en een Snorkie Talkie.

De hele maand fevruari hebben we een mooie kennismakingskorting v.w.b. onze Ocean Reef volgelaats snorkelmaskers. Ieder tweede product ( volgelaatsmasker, snorkie talkie of welk accessoire dan ook koop je met  25% korting )

De accessoires welke wij op voorraad hebben zijn : de Snorkie Talkie, de GoPro mount, het brillen frame en uiteraard opd e kindermaskers de persoonlijke aanpassings mogelijkheden.

Speciaal voor de brildragende snorkelaar hebben we een frame voor in het snorkelmasker met glazen op sterkte. 

  

TUSA Paragon M2001S kerstcadeau - € 159,00

Wellicht het allermooiste kado onder de kerstboom, TUSA duikmasker Paragon M20015S is wereldwijd erkend als het allerbeste en allermooiste duikmasker. Tusa paragon duikbril voor € 159,00 inclusief gratis verzending in mo...

SSI Advanced Open water duikopleiding

Doe de SSI Advanced Open Water Diver  in Spanje en heb de mogelijkheid in termijnen te betalen. Duiken is pas echt heel gaaf en comfortabel als je de theorie- en zwembadlessen op je gemak in Nederland doet ( bij Dutch Scuba ...

Mirjam de Jong

Een van de tofste uitjes die ik dit jaar heb mogen doen en om eerst te proefduiken in een zwembad is een geweldige ervaring!

Lees meer

Lucas Knijnenburg

Open water diver duikopleiding

Lees meer

Michel van der Voort

Een hele gave ervaring

Lees meer

Raymond Moll

Bedankt voor de goede duikopleiding!

Lees meer

Huub de Groot

Duikintroductie in the Globe

Lees meer

Lisa den Rooijen

Duikintroductie in the Globe

Lees meer

Burak Sen

Rescue Diver

Lees meer