Wij zijn op zoek naar nieuwe diveleaders

De duikindustrie is naarstig op zoek naar nieuwe diveleaders en instructeurs. Daarom zijn wij nu zeer actief hiervoor aan aan het werven geslagen.

Als jij een tweede kandidaat meeneemt, is de tweede persoon gratis ( dit kunnen jullie dan onder elkaar verrekenen. )

Ben jij open water diver en wil jij ook werkzaam worden als diveprofessional in de duikinmdustrie waar ook ter wereld , dan bieden wij je nu als volgt aan :

  • De specialty's , Navigeren, Diep duiken, Nitrox, Bootduiken, Perfect Buoyancy, Equipment techniques, Stress & Rescue en React Right.
  • De professional specialty Science of Diving.
  • De Diveguide, professional duikopleiding.
  • De Assistent Instructeurs opleiding.
  • De instructeurs opleiding.
  • De specialty Instructors opleiding met daarin stress & rescue, perfect buoyancy en Nitrox.
  • Het IE, het instructeurs examen.

Aan het eind van deze duikopleiding beschik je over 100 duiken en je eigen duikuitrusting ( welke verplicht bij ons dient te worden aangeschaft, weliswaar met een hoge cursisten korting )

De prijs van de totale leertraject bedraagt € 5500,00, als je een tweede persoon meeneemt welke hetzelfde traject gaat volgen, dan is die tweede persoon volledig gratis ( je kunt dan zelf met hem/haar verrekenen ) Om e.e.a. nog makkelijker te maken is een betaal traject bespreekbaar.

Heb jij interesse in dit leertraject, maak dan een afspraak met een van onze Instructor trainers : Peter Palsrok, Fred Overwater of Maarten Elzinga. Tel : 070-3227592

TUSA Paragon M2001S kerstcadeau - € 159,00

Wellicht het allermooiste kado onder de kerstboom, TUSA duikmasker Paragon M20015S is wereldwijd erkend als het allerbeste en allermooiste duikmasker. Tusa paragon duikbril voor € 159,00 inclusief gratis verzending in mo...

SSI Advanced Open water duikopleiding

Doe de SSI Advanced Open Water Diver  in Spanje en heb de mogelijkheid in termijnen te betalen. Duiken is pas echt heel gaaf en comfortabel als je de theorie- en zwembadlessen op je gemak in Nederland doet ( bij Dutch Scuba ...

Mirjam de Jong

Een van de tofste uitjes die ik dit jaar heb mogen doen en om eerst te proefduiken in een zwembad is een geweldige ervaring!

Lees meer

Lucas Knijnenburg

Open water diver duikopleiding

Lees meer

Michel van der Voort

Een hele gave ervaring

Lees meer

Raymond Moll

Bedankt voor de goede duikopleiding!

Lees meer

Huub de Groot

Duikintroductie in the Globe

Lees meer

Lisa den Rooijen

Duikintroductie in the Globe

Lees meer

Burak Sen

Rescue Diver

Lees meer