• Duikschool en duikwinkel den Haag

Winter Advanced - € 675,00

Wil jij deze winter ook je advanced gaan doen, dan bieden wij je de mogelijkheid om deze in termijnen te betalen, Zo kun je toch SSI advanced diver worden en ben je niet direct een klap geld kwijt. Hoe gaat dit in zijn werk :

 

Je neemt het advanced pakket af bestaande uit : Deep, Nitrox, Perfect Buoyancy en Navigatie. UIteraard hebben we hier al een planning voor gemaakt en zijn deze inclusief toegang tot NEMO33 en TODI.

Zaterdag 24 november Perfect Buoyancy,

 • Op zaterdag 27 oktober trainen we de gehele dag in het zwembad met de specialty Perfect Buoyancy, van 9.30 - 17.00 uur trainen we met backwards finning, horizontaal drijfvermogen en alle andere skills v.w.b. jouw perfecte drijfvermogen. Op zondag de 28e gaan we dan naar TODI om daar al het geleerde in praktijk te brengen tussen de gekleurde vissen in.

Zaterdag 26 januari van 9.30-17.00 uur en zondag 27 januari : Deep Diving specialty 

 • Vandaag kan ook jij SSI specialty Deep diving doen. In deze 2-daagse training behandelen we de complete Deep diving specialty en gaan we het zwembad in om de specifieke deep diving skills welke verplicht zijn te oefenen. Op zondag gaan we naar NEMO33 met echte cursisten om ook daar alle instructor skills te oefenen. In NEMO33 worden 2 duiken gemaakt.

Zaterdag 9 februari Nitrox

 • Wil jij ook veiliger duiken, een langere bodemtijd hebben en een korte surface interval ( vooral als je veel duikt op vakantie ) Da is de Nitrox cursus jou op het lijf geschreven. Incl. digitaal brevet en lesmaterialen.

Zaterdag 16 maart Navigation plus TODI - € 169,00 p.p.

 • Leren navigeren op zaterdag en jouw kunstje op zondag in de praktijk brengen in TODI. Leer ook terugkomen op de kant of de boot.

De totale prijs van deze duikopleiding inclusief alle toegangen en entree's bij NEMO en TODI bedraagt € 675,00, Bij inschrijving in oktober betaal je € 175,00 , vervolgens betaal je in de maanden november t/m maart een bedrag van € 100,00 per maand.

 

 

Nieuws

 • Winter Advanced - € 675,00

  Wil jij deze winter ook je advanced gaan doen, dan bieden wij je de mogelijkh...

  Lees meer
 • Ook in oktober, november, december en januari hebben we allerlei duikactiviteiten

  Ook de komende maanden hebben wij allerlei duikactiviteiten en kun jij ook me...

  Lees meer
Meer nieuws
 • Snorkelen

  Snorkelen

  Wil jij ook leren snorkelen of wil je snorkelmaterialen zoals een duikbril, snorkel, vinnen of een snorkelset aanschaffen...

  Lees meer
 • Duikopleidingen

  Duikopleidingen

  Wil jij ook leren duiken en wil je zelf je lestijden en lestempo bepalen, kom dan naar de beste duikschool van Nederland...

  Lees meer
 • De duikwinkel

  De duikwinkel

  Ben je op zoek naar duikmaterialen en wil jij echt een advies wat telt en wil je ook nog eens een goede deal, kom dan naar...

  Lees meer

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.