Winter SSI advanced duikopleiding - € 400,00

Voor de winter van 2018 hebben we een geweldig duik programma voor jullie in elkaar gezet. Tijdens de wintermaanden januari, februari, maart en april 2018 kun ook jij advanced SSI duiker worden voor slechts € 400,00. Met deze prijs bespaar je circa € 150,00 op de reguliere prijs. Wat houdt deze advanced duikopleiding in :

  • De specialty Nitrox, leer duiken met een veiliger gasmengsel d.m.v. het gebruiken van zogenaamde Enriched Air. Je bereidt jezelf voor met de lesmateerialen welke je van ons ontvangt en op zaterdag 20 januari doen we de theorie van 11..00 - 15.00 uur. Tevens verzorgen wij een lunch voor je op deze dag.
  • De specialty Perfect Buoyancy dien je ook thuis voor te bereiden middels je lesmaterialen. Op zaterdag 24 februari kom je bij ons op het duikcentrum om 09.30 Deze dag gaan we 3x het zwembad in om te leren perfect te trimmen. Dit zou eigenlijk iedere duiker moeten leren. Tijdens deze dag verzorgen wij de lunch voor je.
  • De specialty equipment techniques doen we op zaterdag 24 maart. Je bereid jezelf thuis voor met de lesmaterialen en neemt op de dag zelf je eigen duikmaterialen ( mits je die al hebt ) mee en we trainen je in het op de juiste manier onderhouden van al deze spullen. Tijdens deze dag verzorgen wij de lunch.
  • De specialty bootduiken doen we op zaterdag 21 april van 11.00-14.30 uur. De 2 duiken mag je reserveren zoals het jou het beste uitkomt. gedurende het hele jaar kan er gereserveerd worden voor 2 bootduiken per dag op de Vinkeveense Plassen. Welke data lees je hier >>>>>

Dit hele pakket kun je afnemen voor € 400,00. Ingebrepen in dit advanced pakket zijn : digitale lesmaterialen, theorielessen, zwembadlessen, 1 plastic brevet ( Advanced duiker ) en het gebruik van de duikmaterialen in het zwembad.

Exclusief entree op ed boot en huur duikmaterialen voor het buitenwater.

De specialty's zij ook los te boeken als zijnde specialty van de maand. Hiervoor hebben we onderstaand tarief :

  • Nitrox als specialty van de maand op 20 januari 2018 - € 110,00
  • Perfect Buoyncy als specialty van de maand op 24 februari - € 115,00
  • Equipment techniques als specialty van de maand op 24 maart - € 99,00
  • Bootduiken als specialty van de maand op 20 april - € 115,00

Kortom, het wordt nu tijd om ook SSI advanced duiker te worden.

TUSA Paragon M2001S kerstcadeau - € 159,00

Wellicht het allermooiste kado onder de kerstboom, TUSA duikmasker Paragon M20015S is wereldwijd erkend als het allerbeste en allermooiste duikmasker. Tusa paragon duikbril voor € 159,00 inclusief gratis verzending in mo...

SSI Advanced Open water duikopleiding

Doe de SSI Advanced Open Water Diver  in Spanje en heb de mogelijkheid in termijnen te betalen. Duiken is pas echt heel gaaf en comfortabel als je de theorie- en zwembadlessen op je gemak in Nederland doet ( bij Dutch Scuba ...

Mirjam de Jong

Een van de tofste uitjes die ik dit jaar heb mogen doen en om eerst te proefduiken in een zwembad is een geweldige ervaring!

Lees meer

Lucas Knijnenburg

Open water diver duikopleiding

Lees meer

Michel van der Voort

Een hele gave ervaring

Lees meer

Raymond Moll

Bedankt voor de goede duikopleiding!

Lees meer

Huub de Groot

Duikintroductie in the Globe

Lees meer

Lisa den Rooijen

Duikintroductie in the Globe

Lees meer

Burak Sen

Rescue Diver

Lees meer