Workshops in de kerstvakantie

Ook dit jaar hebben we mei de kerstvakantie een aantal hele leuke workshops :

  • Op zaterdag 23 december houden we een workshop vintechnieken waarin we je de diverse vinslagen leren waaronder het zogenaamde backwards vinnen. Uitermate interessant en leerzaam. We geen vandaag 2x het zwembad in voor meer dan een uur om deze kunst onder de knie te krijgen. Prijs per persoon bedraagt € 69,00 Er kunnen maximaal 6 mensen meedoen aan deze dag. Tijdens deze dag mag je onze duikmaterialen gebruiken. Het is wel slim om je eigen vinnen te gebruiken deze dag, Reserveer nu !
  • Op woensdag 3 januari doen we de specialty Nitrox, Enkel en alleen deze dag voor slechts € 99,00 je Nitrox brevet halen en ook veiliger kunnen duiken,Reserveer nu !
  • Op zaterdag 6 januari en zondag 7 januari hebben we de specialty Stress and Rescue icm de cursus React Right. Alles leren over het beheersen van duikongevallen en het oplossen van duikproblemen icm de eerste hulp welke daarbij hoort. Voor dit weekend betaal je € 350,00 Dit is inclusief digitale lesmaterialen, zwembadduiken op zaterdag en zondag., lunch op zaterdag en zondag, het gebruik van de duikmaterialen in het zwembad. De verplichte buitenduiken plannen we in overleg ( kan ook indoor ) Na afloop en indien goed afgelegd ontvang je een digitaal brevet van zowel de stress en rescue als de React Right. Reserveer nu !

TUSA Paragon M2001S kerstcadeau - € 159,00

Wellicht het allermooiste kado onder de kerstboom, TUSA duikmasker Paragon M20015S is wereldwijd erkend als het allerbeste en allermooiste duikmasker. Tusa paragon duikbril voor € 159,00 inclusief gratis verzending in mo...

SSI Advanced Open water duikopleiding

Doe de SSI Advanced Open Water Diver  in Spanje en heb de mogelijkheid in termijnen te betalen. Duiken is pas echt heel gaaf en comfortabel als je de theorie- en zwembadlessen op je gemak in Nederland doet ( bij Dutch Scuba ...

Mirjam de Jong

Een van de tofste uitjes die ik dit jaar heb mogen doen en om eerst te proefduiken in een zwembad is een geweldige ervaring!

Lees meer

Lucas Knijnenburg

Open water diver duikopleiding

Lees meer

Michel van der Voort

Een hele gave ervaring

Lees meer

Raymond Moll

Bedankt voor de goede duikopleiding!

Lees meer

Huub de Groot

Duikintroductie in the Globe

Lees meer

Lisa den Rooijen

Duikintroductie in the Globe

Lees meer

Burak Sen

Rescue Diver

Lees meer