• Leren duiken in den Haag

Workshops in de kerstvakantie

Ook dit jaar hebben we mei de kerstvakantie een aantal hele leuke workshops :

 • Op zaterdag 23 december houden we een workshop vintechnieken waarin we je de diverse vinslagen leren waaronder het zogenaamde backwards vinnen. Uitermate interessant en leerzaam. We geen vandaag 2x het zwembad in voor meer dan een uur om deze kunst onder de knie te krijgen. Prijs per persoon bedraagt € 69,00 Er kunnen maximaal 6 mensen meedoen aan deze dag. Tijdens deze dag mag je onze duikmaterialen gebruiken. Het is wel slim om je eigen vinnen te gebruiken deze dag, Reserveer nu !
 • Op woensdag 3 januari doen we de specialty Nitrox, Enkel en alleen deze dag voor slechts € 99,00 je Nitrox brevet halen en ook veiliger kunnen duiken,Reserveer nu !
 • Op zaterdag 6 januari en zondag 7 januari hebben we de specialty Stress and Rescue icm de cursus React Right. Alles leren over het beheersen van duikongevallen en het oplossen van duikproblemen icm de eerste hulp welke daarbij hoort. Voor dit weekend betaal je € 350,00 Dit is inclusief digitale lesmaterialen, zwembadduiken op zaterdag en zondag., lunch op zaterdag en zondag, het gebruik van de duikmaterialen in het zwembad. De verplichte buitenduiken plannen we in overleg ( kan ook indoor ) Na afloop en indien goed afgelegd ontvang je een digitaal brevet van zowel de stress en rescue als de React Right. Reserveer nu !

Nieuws

 • Corona nieuws van Dutch Scuba Divers

  Wij doen er alles aan om zowel jouw als onze veiligheid te garanderen en even...

  Lees meer
 • Laagste prijs garantie duikmaterialen

  Zware tijden vragen om "lastige" maatregelen. wij hebben ervoor gek...

  Lees meer
Meer nieuws
 • Snorkelen

  Snorkelen

  Snorkelmaterialen van Mares, Tusa en Seacsub, snorkelcursussen

  Snorkelen
 • Duikwinkel

  Duikwinkel

  Alles op voorraad voor duiken en snorkelen, Mares, Tusa en Seacsub

  Duikwinkel
 • Leer duiken

  Leer duiken

  Leer duiken bij de grootste, beste en meest flexibele duikschool van Nederland

  Duikschool

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.