Zomerseizoen 2020 gaat weer van start!

Na een lange en vervelende n periode zijn we blij om eindelijk weer eens een positief bericht op de medio te kunnen gooien. Uiteraard zal dit gaan onder het protocol van de NOB en verzoeken wij ook jullie om je tijdens het duiken te houden aan deze protocollen.

We mogen weer gaan duiken

Een van de meest besproken zaken zijn het gebruik van de duikmaterialen, daarom hebben wij als Dutch Scuba Divers als volgt besloten :

  1. Alleen voor een duikintroductie en het zwembad en/of buitenwater stellen wij een duikbril en snorkel ter beschikking welke volgens protocol schoon gemaakt zijn. In alle andere gevallen dien je zelf te beschikken over duikbril en snorkel.
  2. Voor je eigen veiligheid / comfort en hygiëne adviseren wij ten strengste het hebben van eigen duikmaterialen.
  3. Dutch Scuba Divers stelt zich niet aansprakelijk voor besmetting met COVID-19 indien men bij ons in opleiding / duikcursus is. Je zult voorafgaand aan de training dus echt een vrijwaring dienen te ondertekenen. Mocht je bang zijn toch besmet te worden bij ons, kom dan gewoon nu niet duiken maar stel uit tot later.

 

Wij begrijpen dat dit impact heeft en hebben speciaal daarom diverse acties op touw gezet om zodoende jullie toch te laten duiken ( in Nederland ) en dan gelijk op een veilige en hygiënische manier.Hoe vervelend ook, als je bij ons in training / opleiding bent, koop dan ook je duikmaterialen bij ons. Wij zorgen niet alleen voor de beste prijs, maar ook voor de beste kwaliteit en de beste service.

Houd ons in de gaten, deze week zul je verrast worden door onze acties en aanbiedingen v.w.b. het duiken in Nederland.

 

TUSA Paragon M2001S kerstcadeau - € 159,00

Wellicht het allermooiste kado onder de kerstboom, TUSA duikmasker Paragon M20015S is wereldwijd erkend als het allerbeste en allermooiste duikmasker. Tusa paragon duikbril voor € 159,00 inclusief gratis verzending in mo...

SSI Advanced Open water duikopleiding

Doe de SSI Advanced Open Water Diver  in Spanje en heb de mogelijkheid in termijnen te betalen. Duiken is pas echt heel gaaf en comfortabel als je de theorie- en zwembadlessen op je gemak in Nederland doet ( bij Dutch Scuba ...

Mirjam de Jong

Een van de tofste uitjes die ik dit jaar heb mogen doen en om eerst te proefduiken in een zwembad is een geweldige ervaring!

Lees meer

Lucas Knijnenburg

Open water diver duikopleiding

Lees meer

Michel van der Voort

Een hele gave ervaring

Lees meer

Raymond Moll

Bedankt voor de goede duikopleiding!

Lees meer

Huub de Groot

Duikintroductie in the Globe

Lees meer

Lisa den Rooijen

Duikintroductie in the Globe

Lees meer

Burak Sen

Rescue Diver

Lees meer