Service & Onderhoud

Ons duikcentrum verzorgd service, onderhoud en reparatie van alle duikmaterialen van alle merken.

Belangrijk is de service en onderhoud aan jouw kostbare en belangrijke duikmaterialen. Wij verzorgen deze 'service" altijd volgen fabrieks voorschrift en zijn dus alleen in staat die duikmaterialen te "servicen" waarvan de onderdelen welke nodig zijn bij de service verkrijgbaar zijn. ( bij oude modellen is dit soms niet meer het geval, wij adviseren dan ook altijd persoonlijk )

Service ademautomaat - € 99,00 : Ongeacht welk merk ( mits een CE certificering ) kunnen wij jouw ademautomaat "servicen" Wij doen dit altijd met de verplichte servicekit welke fabrikanten inderdaad als zijnde "verplicht" stellen. De doorlooptijd voor een ademautomaat service bedraagt 1 week. De prijs is voor de hele adermautomatenset : eerste trap, tweede trap, octopus en manometer.

Service trimvest / BCD - € 39,50 : Jouw stabjacket dient ook met regelmaat een "goede beurt" te krijgen. Bij onvoldoende onderhoud of niet goed gereinigde stabjackets merk je vaak dat de inflator vast loopt en de BCD zichzelf gaat beluchten tijdens het duiken. dat is niet fijn. De doorlooptijd voor een servicebeurt BCD bedraagt 1 week.

Batterijwissel duikcomputer / duikhorloge vanaf € 39,50  : Wij wisselen onder de zogenaamde "lekgarantie" de batterij van jouw duikcomputer of duikhorloge ongeacht welk merk. Een uitzonder daargelaten, namelijk de "olie gevulde' duikcomputers van met name Uwatec.

Service duikcilinder / duikfles - € 69,50 :Jouw duikfles duikcilinder dient iedere vijf jaar hydrostatisch getest te worden oftewel gekeurd te worden. De keuring bestaat uit een visuele inspectie ( waarbij de kraan verwijderd wordt ) en een straling van de binnenzijde alvoren de cilinder ter keuring wordt aangeboden. na keuring wordt de duikfles "gestempeld" met een officieel keuringsbewijs en kun jij weer 5 jaar duiken met deze duikfles.

Voor BCD en ademautomaatservice geldt dat wij bij meerwerk of onvoorziene omstandigheden altijd eerst contact met je opnemen.

 

Naast bovenstaande standaard service repareren wij ook droogpakken, natpakken en verder alles wat je nodig hebt tijdens het duiken.

Neem contact met ons op als je de nekseal of polsseal van jouw droogpak wilt laten repareren / verwisselen of als je een nieuwe rits in je natpak of droogpak nodig hebt. 

 

Onze duikschool met service- en onderhouds centrum voor duikmaterialen is gevestigd in Rijswijk, den Haag, Zuid Holland, Wij verzorgen alle service, onderhoud en raparatie van alle merken duikmaterialen zoals mares, Tusa, Seacsub, Cressi, Suunto, Aqualung, Oceanic, Scubapro, Apeks, Sherwood, Poseidon etc. Ook regelen wij de batterijwissel van je duikcomputer of duikhorloge. Ben jij woonachtig of werkzaam in Delft, het Westland, Rotterdam, Schiedam, Zoetermeer, Alphen, Waddinxveen, Wassenaar, Scheveningen, Voorburg, Leidschendam, Voorschoten, Leiden, Leiderdorp, Hillegom, Lisse, Katwijk, Noordwijk, Valkenburg, Nieuw Vennep of waar dan ook in Nederland, vbreng jouw duikmaterialen dan ook naar ons duikcentrum voor onderhoud, service en reparatie. Parkeren voor de deur is mogelijke en nog gratis ook.

TUSA Paragon M2001S kerstcadeau - € 159,00

Wellicht het allermooiste kado onder de kerstboom, TUSA duikmasker Paragon M20015S is wereldwijd erkend als het allerbeste en allermooiste duikmasker. Tusa paragon duikbril voor € 159,00 inclusief gratis verzending in mo...

SSI Advanced Open water duikopleiding

Doe de SSI Advanced Open Water Diver  in Spanje en heb de mogelijkheid in termijnen te betalen. Duiken is pas echt heel gaaf en comfortabel als je de theorie- en zwembadlessen op je gemak in Nederland doet ( bij Dutch Scuba ...

Mirjam de Jong

Een van de tofste uitjes die ik dit jaar heb mogen doen en om eerst te proefduiken in een zwembad is een geweldige ervaring!

Lees meer

Lucas Knijnenburg

Open water diver duikopleiding

Lees meer

Michel van der Voort

Een hele gave ervaring

Lees meer

Raymond Moll

Bedankt voor de goede duikopleiding!

Lees meer

Huub de Groot

Duikintroductie in the Globe

Lees meer

Lisa den Rooijen

Duikintroductie in the Globe

Lees meer

Burak Sen

Rescue Diver

Lees meer