• Leren duiken in den Haag

Leren snorkelen, een snorkelcursus en materialen voor snorkelen

Snorkelen is een fantastische bezigheid welke door jong en oud beoefend kan worden. Relatief eenvoudig kun je al met duikbril, snorkel en vinnen gaan genieten van al het moois onderwater. Het is natuurlijk wel belangrijk dat als je gaat snorkelen je ook over de juiste snorkelmaterialen beschikt zoals: een duikbril of duikmasker, een snorkel, booties en vinnen of snorkelvinnen en een rashguard.

Onze duikwinkel is gespecialiseerd in snorkelmaterialen. Wij hebben altijd een grote voorraad snorkelspullen van de merken: TUSA, Mares, Seacsub en Cressi. Wil jij weten welke duikbrillen en snorkels nu in de aanbieding zijn, kijk dan eens bij onze snorkelmaterialen.

Wil je ook ook de kunstjes en fijne kneepjes van het snorkelen leren voordat je op vakantie gaat, volg dan een snorkelcursus.

je kunt nog vandaag jouw snorkelcursus reserveren:                           

Onze snorkelshop is toegankelijk voor iedereen in Nederland. en in het bijzonder voor inwoners uit ; Den haag, Zuid Holland, Rotterdam, Leiden, Alphen aan de Rijn, het Westland, Vlaardingen, Schiedam, Hoek van Holland, Naaldwijk, de Lier, Portugaal, Rhoon, Zoetermeer, Bleiswijk, berkel Rodenrijs, Delft, Rijswijk, Leidschendam, Voorburg, Voorschoten, Wassenaar, Scheveningen, Leiderdorp, Katwijk, Valkenburg, Hillegom, Lisse, Noordwijk, Voorhout, Sassenheim, Waddinxveen, Roelofarendsveen, Nieuw Vennep, Zoeterwoude, Gouda, Alphen aan de Rijn, Bodegraven, Reeuwijk, Moordrecht, Pijnacker, het groene hart, Leimuiden, Kaag en Braasem, Utrecht, Haarlem, Amsterdam, Noord Holland, Brabant, Flevoland en Zeeland.

Nieuws

 • Zwembad training en workshops in 2019/2020

  Reserveer jouw plaats en gebruik de button hieronder. Geef in de email aan we...

  Lees meer
 • Leer duiken in 1 weekend - € 309,00

    Je hebt weinig tijd, maar je wilt toch leren duiken? Dan k...

  Lees meer
Meer nieuws
 • Duikopleidingen

  Duikopleidingen

  Wil jij ook leren duiken en wil je zelf je lestijden en lestempo bepalen, kom dan naar de beste duikschool van Nederland...

  Lees meer
 • De duikwinkel

  De duikwinkel

  Ben je op zoek naar duikmaterialen en wil jij echt een advies wat telt en wil je ook nog eens een goede deal, kom dan naar...

  Lees meer

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.