• Leren duiken in den Haag

Leren snorkelen, een snorkelcursus en materialen voor snorkelen

Snorkelen is een fantastische bezigheid welke door jong en oud beoefend kan worden. Relatief eenvoudig kun je al met duikbril, snorkel en vinnen gaan genieten van al het moois onderwater. Het is natuurlijk wel belangrijk dat als je gaat snorkelen je ook over de juiste snorkelmaterialen beschikt zoals: een duikbril of duikmasker, een snorkel, booties en vinnen of snorkelvinnen en een rashguard.

Onze duikwinkel is gespecialiseerd in snorkelmaterialen. Wij hebben altijd een grote voorraad snorkelspullen van de merken: TUSA, Mares, Seacsub en Cressi. Wil jij weten welke duikbrillen en snorkels nu in de aanbieding zijn, kijk dan eens bij onze snorkelmaterialen.

Wil je ook ook de kunstjes en fijne kneepjes van het snorkelen leren voordat je op vakantie gaat, volg dan een snorkelcursus.

je kunt nog vandaag jouw snorkelcursus reserveren:                           

Onze snorkelshop is toegankelijk voor iedereen in Nederland. en in het bijzonder voor inwoners uit ; Den haag, Zuid Holland, Rotterdam, Leiden, Alphen aan de Rijn, het Westland, Vlaardingen, Schiedam, Hoek van Holland, Naaldwijk, de Lier, Portugaal, Rhoon, Zoetermeer, Bleiswijk, berkel Rodenrijs, Delft, Rijswijk, Leidschendam, Voorburg, Voorschoten, Wassenaar, Scheveningen, Leiderdorp, Katwijk, Valkenburg, Hillegom, Lisse, Noordwijk, Voorhout, Sassenheim, Waddinxveen, Roelofarendsveen, Nieuw Vennep, Zoeterwoude, Gouda, Alphen aan de Rijn, Bodegraven, Reeuwijk, Moordrecht, Pijnacker, het groene hart, Leimuiden, Kaag en Braasem, Utrecht, Haarlem, Amsterdam, Noord Holland, Brabant, Flevoland en Zeeland.

Nieuws

  • Duik activiteiten winter en voorjaar 2020

    Buitenduiken, zwembadduiken, duikopleidingen, specialty's en workshops ti...

    Lees meer
  • Kerst en oud en nieuw 2019 openingstijden en aanbiedingen

    In verband met de kerst en oudjaar 2019 zijn wij geopend op maandag 23 decemb...

    Lees meer
Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.