• Leren duiken in den Haag

Snorkelmaterialen zoals duikbril, snorkel en vinnen

De juiste snorkelmaterialen zoals een duikmasker, een snorkel en/of booties en vinnen zijn essentieel om goed, plezierig en veilig te kunnen snorkelen.

 • Duikbril of duikmasker: de afsluiting op je gezicht zorgt ervoor dat je geen water voor of in je ogen krijgt waardoor je niets ziet. De juiste duikbril heeft de juiste gezichtsbreedte, de juiste neusuitsparing en eenvoudige sluitingen.
 • De snorkel zorgt ervoor dat je eenvoudig kunt ademen terwijl je in het water kijkt. Een snorkel met dry top en uitblaasventiel maakt het snorkelen veel plezieriger. De dry top zorgt er bovendien voor dat je nooit water in je mond krijgt. Let ook altijd op de bevestiging van de snorkel aan de duikbril. De snorkel zit altijd aan de linkerkant van het duikmasker.
 • Met vinnen kun je eenvoudiger horizontaal blijven liggen tijdens het snorkelen en ook kun je eenvoudiger vooruit komen. Vinnen met booties helpen je bij het beschermen van je voeten. Uiteraard hebben we ook de zogenaamde snorkelvinnen beschikbaar in onze duikwinkel.
 • Rashguards zorgen ervoor dat je niet verbrandt terwijl je aan het snorkelen bent. Onderwater koel je 25x sneller af dan in lucht. Tijdens het snorkelen heb je dus niet in de gaten dat je verbrandt, een rashguard helpt je dit te voorkomen.

Als je goed advies wilt hebben omtrent het snorkelen en je jouw snorkelmaterialen op de juiste manier wilt gebruiken, boek dan een snorkelcursus. Fun met je hele gezin of familie.

Bekijk al onze snorkelmaterialen vast in onze online duikwinkel, klik hiervoor op de button hieronder.

De snorkelcursus of snorkel opleiding doen we uiteraard voor iedereen in Nederland. en specifiek voor inwoners uit den Haag, Zuid Holland, Rotterdam, Leiden, Alphen aan de Rijn, het Westland, Vlaardingen, Schiedam, Hoek van Holland, Naaldwijk, de Lier, Portugaal, Rhoon, Zoetermeer, Bleiswijk, berkel Rodenrijs, Delft, Rijswijk, Leidschendam, Voorburg, Voorschoten, Wassenaar, Scheveningen, Leiderdorp, Katwijk, Valkenburg, Hillegom, Lisse, Noordwijk, Voorhout, Sassenheim, Waddinxveen, Roelofarendsveen, Nieuw Vennep, Zoeterwoude, Gouda, Alphen aan de Rijn, Bodegraven, Reeuwijk, Moordrecht, Pijnacker, het groene hart, Leimuiden, Kaag en Braasem, Utrecht, Haarlem, Amsterdam, Noord Holland, Brabant, Flevoland en Zeeland.

 

Nieuws

 • Herfst kalender 2019, met allerlei gave duikactiviteiten

  Wil je meedoen aan een van onderstaande duikopleidingen meld jezelf aan d...

  Lees meer
 • Wij gaan verhuizen

    Op zaterdag 28 september hebben wij de openingsborrel van 17.00&nbs...

  Lees meer
Meer nieuws
 • Snorkelen

  Snorkelen

  Wil jij ook leren snorkelen of wil je snorkelmaterialen zoals een duikbril, snorkel, vinnen of een snorkelset aanschaffen...

  Lees meer
 • Duikopleidingen

  Duikopleidingen

  Wil jij ook leren duiken en wil je zelf je lestijden en lestempo bepalen, kom dan naar de beste duikschool van Nederland...

  Lees meer
 • De duikwinkel

  De duikwinkel

  Ben je op zoek naar duikmaterialen en wil jij echt een advies wat telt en wil je ook nog eens een goede deal, kom dan naar...

  Lees meer

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.